“Πετρελαιοκίνητο” Tesla Model S με αυτονομία… σχεδόν 2.400 χλμ. (+video)

"Υβριδικό" και "Tesla" είναι δύο λέξεις που δεν χωρούν σε μία πρόταση! Ώρα να δείτε πως κατάφερε ένα Tesla Model S να φτάσει τα 2.500 χλμ. αυτονομίας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Tesla Model S

H διεύρυνση της αυτονομίας είναι το μεγάλο στοίχημα για τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα! Τα μοντέλα της Tesla τα καταφέρνουν αρκετά ικανοποιητικά, αλλά όταν πρέπει να γίνει ένα ταξίδι 2.700 χιλιομέτρων… τα δεδομένα αλλάζουν. Έτσι, δημιουργήθηκε η ανάγκη κατασκευής ενός “υβριδικού” Tesla Model S, το οποίο θα γνωρίσουμε ευθύς αμέσως.

Tesla: Μετά από τόσα χιλιόμετρα η απόδοση μπαταρίας “πέφτει” στο 88%

Οι άνθρωποι του καναλιού “Warped Perception” θέλησαν να κάνουν ένα τεράστιο ταξίδι που ξεπερνά οριακά τα 4.000 χλμ., κάνοντας όσο το δυνατόν λιγότερες στάσεις για φόρτιση. Έτσι, θέλησαν να προχωρήσουν σε ένα τρομερό project, τοποθετώντας έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα πετρελαίου σε ρόλο γεννήτριας στον χώρο αποσκευών. Η ισχύς του κινητήρα αγγίζει τους 25 ίππους και θεωρητικά αυξάνει την αυτονομία στα 2.575 χλμ.


Όπως αναφέρουν οι “πρωταγωνιστές” του video, τελικά ο κινητήρας πετρελαίου δεν λειτουργούσε πάντα στο πιο αποδοτικό του φάσμα. Έτσι, η συνολική κατανάλωσή του άγγιξε τα 291 λίτρα. Με έναν εύκολο υπολογισμό, διαπιστώνουμε ότι αυτό το Tesla Model S κατάφερε να εκτελέσει την αποστολή του με μία κατανάλωση της τάξης των 6,7 λτ./100 χλμ.

Ασφαλώς, στην διάρκεια του ταξιδιού δεν ήταν όλα “ρόδινα”, με τον οδηγό να αναφέρει ότι υπήρχαν υπερθερμάνσεις, αλλά και δυσάρεστες καταστάσεις λόγω της υπερβολικής ηχορύπανσης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.