Piaggio Beverly: Νέα έκδοση Tourer & τιμή στην Ελλάδα

Το δημοφιλές Piaggio Beverly διευρύνει τη διαθέσιμη γκάμα με την προσθήκη της κορυφαίας έκδοσης Tourer. Δείτε την τιμή της στην Ελλάδα.

Βρείτε μας στο
Piaggio Beverly 350 Tourer έκδοση 2020

Το Piaggio Beverly είναι διαχρονικά ένα από τα best seller scooter της ελληνικής αγοράς και όχι μόνο. Η ιταλική εταιρία μας παρουσιάζει τώρα την έκδοση Tourer, η οποία έρχεται να προστεθεί στη στάνταρ έκδοση και την έκδοση “S” παίρνοντας τη θέση της στην κορυφή της γκάμας.

Το Beverly 350 Tourer φέρει τον σύγχρονο 4χρονο υγρόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα 330 κ.εκ. των Ιταλών, που σχεδιάστηκε από την αρχή για να συνδυάζει επιδόσεις αντίστοιχες με μοτέρ 400 κ.εκ. με το χαμηλότερο βάρος και την οικονομία ενός κινητήρα 300 κ.εκ. Η μέγιστη ισχύς ανέρχεται στους 30,2 ίππους και η ροπή στα 29 Nm στις 8.250 και 6.250 σ.α.λ. αντίστοιχα.

Όπως όλη η γκάμα Beverly, η έκδοση Tourer διαθέτει πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό: σύστημα πέδησης ABS, έλεγχο πρόσφυσης πίσω τροχού ASR, τηλεχειριστήριο για το άνοιγμα της σέλας που ενεργοποιεί και τα φλας για αναγνώριση από απόσταση (λειτουργία “Bike Finder”) και θύρα USB στο ντουλαπάκι. Διαθέτει επίσης πίνακα οργάνων με οθόνη LCD και λυχνίες για τα συστήματα ABS και ASR -το τελευταίο μπορεί να απενεργοποιηθεί.

Το 350 Tourer ξεχωρίζει για τον επιπλέον λειτουργικό και τεχνολογικό εξοπλισμό: σπορ φιμέ παρμπρίζ και μεγάλο βαλιτσάκι 36 λίτρων στο χρώμα του οχήματος, με πλάτη συνεπιβάτη στο ίδιο χρώμα με τη σέλα. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται επίσης το σύστημα διασύνδεσης πολυμέσων “MIA”, για τη σύνδεση smartphone με το όχημα μέσω Bluetooth. Με τον τρόπο αυτό, μέσω της ειδικής εφαρμογής για smartphone, επιτρέπεται η καταγραφή και εμφάνιση ενός πλήθους σχετικών πληροφοριών στην τηλεφωνική συσκευή.

Το Piaggio Beverly 350 Tourer διατίθεται αποκλειστικά στον γκρι παστέλ χρώμα “Grigio Materia” και συνδυάζεται με μαύρη σέλα δύο υλικών με φινιρίσματα σε ανοιχτό γκρι “argento cometa”, που επεκτείνονται και στα μαρσπιέ συνεπιβάτη. Η εμφάνιση ολοκληρώνεται από το ασημί τελείωμα στις μαύρες ζάντες και τα νέα μαύρα ταμπελάκια.

Το νέο Beverly 350 Tourer διατίθεται στα σημεία πώλησης Piaggio σε τιμή προσφοράς 5.490 ευρώ, με όφελος για τον ενδιαφερόμενο που ανέρχεται στα 620 ευρώ.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr