Πήγαινε στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού (+video)

Ακόμη ένα περιστατικό παραλογισμού στους ελληνικούς δρόμους! Οδηγός κινούνταν ανάποδα στην Εγνατία Οδό! Δείτε το video.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Δεν είναι η πρώτη και σίγουρα και το λέω με θλίψη αυτό, δεν θα είναι και η τελευταία φορά που κάποιος κυκλοφορεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα σε κλειστό αυτοκινητόδρομο. Δυστυχώς πολλοί εκεί έξω δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται, δεν κοιτάνε πινακίδες, δεν αντιλαμβάνονται σήματα που τυχόν τους κάνουν οι άλλοι οδηγοί… Απλώς πάνε με συνοδηγό την τύχη και τους υπόλοιπους από εμάς, να νιώθουμε τυχεροί που και σήμερα την… γλιτώσαμε!

Αυτή την φορά λοιπόν, το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Ηγουμενίτσας. Εκεί εντοπίστηκε αυτοκίνητο να κινείται στο αντίθετο ρεύμα, και μάλιστα στην αριστερή λωρίδα!

Σύμφωνα με το thespor.gr, από το οποίο προέρχεται και το video που θα δούμε πιο κάτω, ο οδηγός του οχήματος αντί να μπει στο ρεύμα από Ηγουμενίτσα προς Ιωάννινα, μπερδεύτηκε και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα!

Η Εγνατία Οδός διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στο ύψος του Βασιλικού, με αποτέλεσμα ο οδηγός να κάνει αναστροφή και να φύγει… Ωστόσο θα δοθεί συνέχεια καθώς καταζητείται από τις αρχές.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr