Ποιο αυτοκίνητο γίνεται μνημείο μοντέρνας τέχνης;

Στη συλλογή του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης (ΜοΜΑ) της Νέας Υόρκης, εντάσσεται ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα του 21ου αιώνα, το Fiat 500 Serie F

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Έχοντας αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα αυτοκίνητα, το Fiat 500 αποτέλεσε σημείο καμπής όχι μόνο για την αυτοκίνηση, αλλά και για το βιομηχανικό σχεδιασμό συνολικά. Για αυτό ένα από τα σημαντικότερα μουσεία μοντέρνας τέχνης στον κόσμο, το Museum of Modern Art της Νέας Υόρκης, τιμά το μικρό ιταλικό αυτοκίνητο και στο εξής, θα διαθέτει στη συλλογή του ένα Fiat 500 Serie F του 1968.

Η επιλογή της συγκεκριμένης έκδοσης δεν έγινε τυχαία, καθώς ανήκει στην πιο επιτυχημένη σειρά του μοντέλου, που μαζί με τις Sport, D, L, R παραγωγή 4 εκατομμυρίων οχημάτων σε 15 χρόνια. Υπενθυμίζεται, πως το Fiat 500 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1957 και σχεδιάστηκε από τον Ιταλό Dante Giacosa, με στόχο να αποτελέσει μια προσιτή οικονομικά πρόταση αυτοκινήτου, στην Ευρώπη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το γεγονός ότι παρά τις μικρές διαστάσεις μπορούσε να φιλοξενήσει 4 άτομα στο εσωτερικό του και η προσφορά αναδιπλούμενης υφασμάτινης οροφής στο βασικό εξοπλισμό, έδωσαν ξεχωριστή οντότητα και μοναδικότητα στο Fiat 500, που αγαπήθηκε από το Ευρωπαϊκό κοινό και ειδικά, από εκείνο της Νότιας Ευρώπης.


Η πρώτη παρουσίαση του μοντέλου στο ΜoMA έγινε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, ταυτόχρονα με τα εγκαίνια της έκθεσης “The Value of Good Design”, που έχει διάρκεια έως τις 15 Ιουνίου 2019.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.