Πιο… Japan δεν γίνεται! Nissan GT-R R35 by Liberty Walk @ Fuji

Το Nissan GT-R R35 τα έχει τα χρονάκια του, αλλά ακόμη και σήμερα αποτελεί πεδίο... λαμπρό για κάποιους βελτιωτές. Πάμε να το δούμε από την Liberty Walk.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το Nissan GT-R έχει πλέον στις… ρόδες του περίπου 13 χρόνια καριέρας! Μια καριέρα που πολλοί ζήλεψαν και κάποιοι μίσησαν! Και φυσικά μια καριέρα που αποτέλεσε σημείο αναφοράς για αρκετούς βελτιωτές ανά τον κόσμο που βρήκαν πεδίο λαμπρό επάνω στο DNA του ιαπωνικού sportscar!

Ακόμη και σήμερα όμως, στην δύση της καριέρας του το Nissan GT-R R35 αποτελεί “λευκό καμβά” επάνω στον οποίο οι βελτιωτές ξεδιπλώνουν το ταλλέντο τους. Αυτό κάνει για ακόμη μία φορά και ο Ιάπωνας βελτιωτής Liberty Walk, ο οποίος με το νέο του body kit ονόματι Silhouette κάνει το GT-R έναν… Godzilla με αναβολικά!

Σύμφωνα με τον βελτιωτικό οίκο, το body kit αντλεί την έμπνευσή του από τα ιαπωνικά αγωνιστικά μοντέλα της δεκαετίας του ΄80 και είναι το πιο… τολμηρό που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα για το μοντέλο της Nissan.

Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά για το body kit, το οποίο εξάλλου βλέπετε στις εικόνες. Αυτό που πρέπει να πούμε όμως είναι πως κοστίζει 33.000 δολάρια, ενώ αν επιλέξει κάποιος να το πάρει κατασκευασμένο από ανθρακονήματα θα πρέπει να δώσει 50.000 ευρώ.

Φυσικά στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουνται οι ζάντες, η ανάρτηση και η όποια μηχανική βελτίωση…

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr