Πήρες κλήση από την Τροχαία; Δες πως θα κάνεις ηλεκτρονικά ένσταση μέσω gov.gr

Σας βεβαιώθηκε τροχονομική παράβαση από την Ελληνική Αστυνομία; Τώρα μπορείτε να κάνετε ένσταση και να παρακολουθήσετε το αίτημά σας ηλεκτρονικά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
παραβάσεις

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, τέθηκαν σε εφαρμογή μία σειρά από υπηρεσίες που θα διευκολύνουν τους πολίτες, μιας και πλέον θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr. Ανάμεσά τους και η ένσταση για κάποια τροχονομική παράβαση οδηγού. Πάμε να τις δούμε πιο αναλυτικά!

Οι έξι νέες υπηρεσίες που παρέχονται μέσω gov.gr
-Υποβολή ένστασης επί πράξης βεβαίωσης παράβασης
-Υποβολή καταγγελιών οικονομικών εγκλημάτων – (Επώνυμη ή Ανώνυμη)
-Αντίγραφο δελτίο οδικού τροχαίου ατυχήματος υλικών ζημιών
-Αντίγραφο ημερήσιου δελτίο οχήματος ΕΛ.ΑΣ
-Αντίγραφο τηλεφωνικής κλήσης στην Άμεση Δράση
-Αντίγραφο πράξης βεβαίωσης παράβασης

Η διαδικασία
Οι πολίτες μπορούν με τρόπο φιλικό και απλό να υποβάλλουν αίτηση, ένσταση ή καταγγελία ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr, στην αρμόδια Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, αφού συνδεθούν με κωδικούς Taxisnet ή web banking. Συγχρόνως, μέσα από τις ηλεκτρονικές θυρίδες του gov.gr που έχουν αποδοθεί στις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ μπορούν άμεσα, με ακρίβεια και διαφάνεια να παρακολουθούν την πορεία του αιτήματός τους, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν καμία υπηρεσία.


Οι έξι νέες ψηφιακές υπηρεσίες έρχονται να προστεθούν στις κοινές δράσεις που υλοποιούν τα Υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Προστασίας του Πολίτη για την ψηφιοποίηση υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη των υπηρεσιών πραγματοποιήθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία, τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης και το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ ΑΕ – GRNET) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Πηγή: minocp.gov.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.