Πιθανή η επιστροφή της Alfa Romeo Mito, αλλά…

Υπάρχει θέση στη γκάμα των Ιταλών για μία νέα Alfa Romeo Mito τα επόμενα χρόνια! Δείτε την αναφέρει υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Alfa Romeo Mito

Λίγος καιρός έχει περάσει από τότε που το υψηλόβαθμο στέλεχος της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, γνωστοποίησε ότι η γκάμα της εταιρείας θα αυξάνεται κατά ένα μοντέλο κάθε χρόνο μέχρι το 2030. Κάτι τέτοιο, “ανοίγει” την όρεξη και για μία αναβίωση της Alfa Romeo Mito, η επιστροφή της οποίας πιθανόν να γίνει μέσα από ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Alfa Romeo: Η Giulia έχει μέλλον στη γκάμα μας, αλλά ως ηλεκτρική

Μπορεί να μην ήρθε κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά η δήλωση άφησε αρκετά ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Το αφεντικό της Alfa Romeo στο Ηνωμένο Βασίλειο, Damien Dally, είπε χαρακτηριστικά: “Η μάρκα έχει ιστορία στην πώληση συμπαγών σπορ αυτοκινήτων, όπως η Alfasud. Ένα τέτοιο μοντέλο θα είχε μέλλον και αυτό θα ήταν σίγουρα ηλεκτρικό.

Εννοείται πως για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφορία, αλλά δεδομένου ότι η Alfa Romeo ανήκει στον όμιλο Stellantis, δεν θα ήταν καθόλου απίθανο να δούμε μία αμιγώς ηλεκτρική Alfa Romeo Mito με τα μέρη των Peugeot e-208 και Opel Corsa-e. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα εξοπλιζόταν με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 136 ίππων και μπαταρία 50 kWh.

Για την ώρα, βέβαια, δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Οπότε αναμένουμε στο μέλλον περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή: autocar.co.uk

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.