Πλάνα από την υπογειοποίηση του δρόμου στη Νέα Φιλαδέλφεια (+video)

Στην κυκλοφορία δόθηκε το υπογειοποιημένο τμήμα της Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ας την δούμε μέσα από το σχετικό video.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Έτοιμος είναι ο υπογειοποιημένος δρόμος στη Ν. Φιλαδέλφεια, ο οποίος θα διευκολύνει την κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή, διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία και την αρμονική συνύπαρξη αυτοκινήτων και πεζών, στον περιβάλλοντα χώρο του του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Ο δρόμος παραδόθηκε στις αρχές της εβδομάδας στην κυκλοφορία και πρόκειται για το υπογειοποιημένο τμήμα της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας –N.Χαλκηδόνας.

Η Περιφέρεια Αττικής τόνισε πως πρόκειται για ένα οδικό έργο νευραλγικής σημασίας το οποίο θα διευκολύνει την κυκλοφορία και την ασφαλή διέλευση των οχημάτων στην περιοχή αλλά και τη λειτουργία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Πάμε να δούμε τα σχετικά πλάνα από το video που ετοίμασε το κανάλι “n.p. production” στο youtube:

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]