Ποια μάρκα είναι η πιο δημοφιλής ως… τατουάζ;

Πολλές εταιρείες αυτοκινήτων έχουν φανατικό κοινό. Ποια θα συναντήσουμε, όμως, πιο συχνά σε τατουάζ; Η απάντηση έρχεται από μία σχετική έρευνα...

Βρείτε μας στο

Υπάρχουν δύο κατηγορίες οδηγών. Στην πρώτη ανήκουν αυτοί που αλλάζουν μοντέλα και μάρκες ώστε να έχουν σφαιρική άποψη. Υπάρχουν, όμως, και οι πιστοί “στρατιώτες” μίας εταιρείας. Οι δεύτεροι σπάνια θα αποχωριστούν την αγαπημένη τους μάρκα, την αγαπούν τόσο που μπορεί να την κάνουν και τατουάζ.

Lexus: Το 1o “τατουάζ” σε αυτοκίνητο είναι γεγονός (+video)

Ένα ερευνητικό πρακτορείο δημιούργησε έρευνα που δείχνει ότι υπάρχουν πράγματι άνθρωποι που είναι τόσο φανατικοί ώστε να κάνουν τατουάζ το λογότυπο μίας φίρμας. Το πρακτορείο ονομάζεται “Compare The Market”, αλλά η έρευνα δεν πραγματοποιήθηκε και με τον πιο ακριβή τρόπο.

Η εταιρεία “Compare The Market” χρησιμοποίησε το Instagram ως μέσο για την έρευνά της. Δηλαδή πραγματοποίησε αναζητήσεις των τατουάζ στην πλατφόρμα και ανάλογα με το πλήθος των αποτελεσμάτων προέκυψε και η σχετική κατάταξη. Εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς ότι υπάρχουν άνθρωποι που δε θα ήθελαν να δημοσιεύσουν μία σχετική φωτογραφία στο προσωπικό τους προφίλ.

Η εταιρεία που κατέκτησε την πρώτη θέση είναι η Volkswagen με 5.507 δημοσιεύσεις. Ακολούθησε η Jeep με 2.139 φωτογραφίες και την τριάδα συμπλήρωσε η Cadillac με 1.775. Η πρώτη δεκάδα ολοκληρώθηκε με τις Pontiac , Chevrolet, BMW, Ford, Honda, Audi και Subaru. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ιδιαίτερα δημοφιλείς επιλογές για τατουάζ είναι τα κλασσικά αυτοκίνητα, όπως για παράδειγμα το Beetle και το Mini.

Πηγή: comparethemarket.com