Ποια μάρκα είναι πρώτη σε εταιρικές πωλήσεις στην Ελλάδα;

Στην κορυφή των εταιρικών πωλήσεων βρέθηκε η Peugeot και το πρώτο τετράμηνο του 2021 κάνοντας δικό της το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ειδικότερα και παρά τους έντονους κραδασμούς που έχει δεχτεί τους τελευταίους μήνες η αγορά του αυτοκινήτου, η Peugeot κατάφερε να διατηρήσει τη θέση στην κορυφή αναφορικά με τις εταιρικές πωλήσεις με το μερίδιο αγοράς που κατέχει να φτάνει στο 14,6%. Να σημειωθεί ότι στις εταιρικές πωλήσεις η Peugeot κυριαρχεί στην ελληνική αγορά τις δύο τελευταίες διαδοχικές χρονιές.

Διαβάστε επίσης: Τα Peugeot που έγραψαν ιστορία με τίτλους!

Το Peugeot 208 είναι το best seller των Γάλλων και κερδίζει συνεχώς έδαφος ως επιλογή στις πιο νευραλγικές θέσεις των τμημάτων πωλήσεων, έχοντας αποσπάσει έως σήμερα 26 διεθνή βραβεία από το λανσάρισμά του.

Παράλληλα και σύμφωνα με την αντιπροσωπεία, τόσο το Peugeot 2008 όσο και το 3008 βρίσκονται στην κορυφή των επιλογών από τα υψηλόβαθμα στελέχη των επιχειρήσεων (διαδικασία user – chooser) μεταξύ άλλων premium προτάσεων τις αγοράς.

Διαβάστε επίσης: Νέες εκδόσεις Peugeot 208/2008/3008 με πλουσιότερο εξοπλισμό

Στο εταιρικό κανάλι των πωλήσεων και συγκεκριμένα στην μακροχρόνια μίσθωση, οι κινητήρες πετρελαίου έχουν διείσδυση 87%. Η Peugeot με τους κινητήρες BlueHDi κερδίζει την μερίδα του λέοντος, γιατί είναι διαθέσιμοι σε όλα τα μοντέλα της και γιατί διακρίνονται για την οικονομία καυσίμου, την χαμηλή εκπομπή ρύπων αλλά και την άριστη απόδοσή τους σε επίπεδο ισχύος και ροπής.

Η επιτυχία των μοντέλων της Peugeot ωφελείται σε πλήθος παραγόντων, μεταξύ των οποίων η αξιοπιστία, οι προηγμένοι και πολυβραβευμένοι κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης που προσφέρουν πολλές επιλογές, ενώ μεγάλη συνεισφορά έχουν και οι εξατομικευμένες προτάσεις που παρέχει η ελληνική αντιπροσωπεία σε συνδυασμό με την πανελλαδική εξυπηρέτηση After Sales.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr