Πωλείται σπάνια Lancia Delta Integrale με μόλις 6.500 χλμ.

Άλλη μία Lancia Delta Integrale σε εκθεσιακή κατάσταση είναι έτοιμη να «αλλάξει χέρια». Το χρώμα Giallo Ferrari εντυπωσιακό, η σπανιότητά της... επίσης!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lancia Delta Integrale

Η τιμή της Lancia Delta Integrale τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί σημαντικά και αποτελεί ένα αυτοκίνητο που ονειρεύονται πολλοί συλλέκτες ανά τον κόσμο. Στην περίπτωση, μάλιστα, που μιλάμε για μία “Evoluzione” που έχει διανύσει ελάχιστα χιλιόμετρα, η τιμή αναμένεται να εκτοξευθεί για τα καλά.

Throwback video: Κώστας Στεφανής και Lancia Delta HF Integrale Evoluzione

Αυτή τη φορά έχουμε να κάνουμε με ένα αυτοκίνητο που έχει περάσει από τα χέρια μόλις δύο ιδιοκτητών στο παρελθόν και από το 1992 που κατασκευάστηκε έχει διανύσει μόλις 6.558 χλμ. Πέρα από την σπανιότητα της έκδοσης, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ακόμα πιο συλλεκτικό, λόγω του χρώματός του. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, η Lancia Delta Integrale είναι βαμμένη με το “Giallo Ferrari”, χρώμα με το οποίο βάφτηκαν μόλις 295 αντίτυπα.

Η κατάσταση του αυτοκινήτου είναι κυριολεκτικά εκθεσιακή, με το εργοστασιακό χρώμα να διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση. Το ίδιο ισχύει και για το δερμάτινο σαλόνι, ενώ υπάρχουν ακόμη τα γνήσια βιβλία, τα εργαλεία, ο γρύλος και το τρίγωνο ασφαλείας που προσέφερε κατά την αγορά η επίσημη αντιπροσωπεία.

Δεδομένου ότι μιλάμε για μία «Evoluzione», κάτω από το καπό βρίσκεται ένας τετρακύλινδρος, turbo κινητήρας. Η χωρητικότητά του αγγίζει τα 1.995 κ.εκ., φέρει δύο επικεφαλείς εκκεντροφόρους και η ισχύς φτάνει τους 210 ίππους. Η κίνηση περνά ασφαλώς και στους τέσσερις τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων με 5 σχέσεις και πίσω συναντάμε διαφορικό τύπου Torsen.

Το αυτοκίνητο πωλείται αυτή τη στιγμή από την εταιρεία «Canepa» και πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Μπορεί η τιμή να μην είναι διαθέσιμη, αλλά το ίδιο αυτοκίνητο είχε ξανά πωληθεί πριν από μερικά χρόνια έναντι του ποσού των 137.000 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.