Πωλείται το απόλυτο Fiat Panda για χειμερινές εξορμήσεις

Ρετρό φιλοσοφία που μας ταξιδεύει χρόνια πίσω, αλλά και τετρακίνηση για την κατάκτηση κάθε κορυφή. Δείτε πόσο κοστίζει αυτό το ιδιαίτερο Fiat Panda!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Fiat Panda Trekking

Είναι ένα αυτοκίνητο που λατρεύτηκε πολύ στην χώρα μας, κυρίως λόγο της προσιτής τιμής, αλλά και των εκτός δρόμου δυνατοτήτων, με το τελευταίο στοιχείο να το καθιστά ιδανικό για εκτός δρόμου διαδρομές. Το συγκεκριμένο Fiat Panda, βέβαια, είναι πολύ ιδιαίτερο και δεν είναι υπερβολή να το χαρακτηρίσουμε πλέον κλασσικό.

Διαβάστε επίσης: “Tαπεινό” Fiat Panda μετατρέπεται σε αγωνιστικό 300 ίππων (+video)

Πρόκειται για ένα Fiat Panda Trekking που βγήκε από το εργοστάσιο το μακρινό 1999, όμως η κατάστασή του θυμίζει καινούριο αυτοκίνητο, αφού έχει γίνει μία επική ανακατασκευή. Η επίσημη αγγελία αναφέρει ότι έχει χρησιμοποιηθεί χρώμα της Ferrrari εξωτερικά, ενώ στην καμπίνα συναντάμε μπεζ δερμάτινες επενδύσεις και πράσινο alcantara σε καθίσματα και ταμπλό.


Κάτω από το καπό κρύβεται ένας “ταπεινός” κινητήρας χωρητικότητας 1.108 κ.εκ. με μόλις 54 ίππους. Ασφαλώς δε λείπει το σύστημα τετρακίνησης, όπως και κάποια σύγχρονα στοιχεία που διευκολύνουν την καθημερινότητα, όπως για παράδειγμα το ηλεκτρικό τιμόνι και τα παράθυρα.

Μέχρι σήμερα έχει διανύσει 92.000 χλμ., αλλά βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όπως “μαρτυρά” το φωτογραφικό υλικό. Όσο για το κόστος απόκτησης, αυτό ορίζεται στα 18.900 ευρώ σύμφωνα με την ισπανική εταιρεία που έχει αναλάβει την πώλησή του. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη αγγελία πατώντας εδώ. 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.