Πωλείται το προσωπικό αυτοκίνητο του Schumacher

Την χρησιμοποιούσε καθημερινά μέχρι το 2012 και τώρα η οικογένεια αποφάσισε να την "αποχωριστεί". Δείτε το προσωπικό μοντέλο του Michael Schumacher...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Michael Schumacher

Μπορεί η Ferrari California να μην είναι κάποιο αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής, αλλά η αξία της εικονιζόμενης είναι πολύ σημαντική. Ο λόγος; Ασφαλώς ο ιδιοκτήτης που δεν είναι άλλος από τον Michael Schumacher. Πάμε να γνωρίσουμε το προσωπικό του αυτοκίνητο από το 2009 μέχρι το 2012.

Διαβάστε επίσης: Ανατριχιαστικό video-αφιέρωμα στον θρύλο Michael Schumacher

Το εν λόγω μοντέλο αγοράστηκε από τον Γερμανό πιλότο πίσω στο 2009, φέρει αριθμό πλαισίου 168913 και μέχρι σήμερα έχει διανύσει με οδηγό τον ίδιο 15.643 χλμ. Σήμερα, το όχημα βρίσκεται στην Ελβετία, είναι διαθέσιμο για έλεγχο κατόπιν ραντεβού και την πώληση έχει αναλάβει η εταιρεία “Boutsen Classic Cars”.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου, ενώ άγνωστη παραμένει και η τιμή. Το μόνο σίγουρο είναι πως το “πλούσιο” βιογραφικό θα ωθήσει το κόστος απόκτησης πολύ υψηλότερα της μέσης τιμής μίας Ferrari California. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, είναι βαμμένη σε ασημί χρώμα και δύο μαύρες λωρίδες διατρέχουν όλο το αμάξωμα κατά μήκος.

Όσο για τα μηχανικά μέρη, κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,3 λτ. Αποδίδει 460 ίππους, με την ισχύ να περνά στον πίσω άξονα μέσω αυτόματου κιβωτίου με διπλό συμπλέκτη και 7 σχέσεις. Οι πιο παρατηρητικοί, ήδη θα έχετε διαπιστώσει ότι μπορεί το αυτοκίνητο να μην φέρει πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, αλλά στα προσκέφαλα απεικονίζονται τα αρχικά του ονόματος του Michael Schumacher.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.