Πωλητήριο σε ένα από τα πιο ξεχωριστά MΙΝΙ Cooper – Ο λόγος που πωλείται τόσο ακριβά

Ένα εμβληματικό αυτοκίνητο με τόσο πλούσιο "βιογραφικό" είναι λογικό να κοστίζει τόσο! Γνωρίστε ίσως το πιο ξεχωριστό MINI Cooper και δείτε πόσο κοστίζει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
MINI Cooper

Το MINI Cooper πρώτης γενιάς είναι ένα θρυλικό μοντέλο που συγκεντρώνει πλέον το ενδιαφέρον συλλεκτών από όλο τον κόσμο. Το εικονιζόμενο, όμως, είναι πολύ ξεχωριστό, όχι μόνο λόγω της κατάστασής του, αλλά και της ιστορίας του. Πάμε να δούμε για ποιον λόγο πωλείται έναντι εξαψήφιου ποσού.

Αρχικά, να αναφέρουμε ότι πρόκειται για ένα MINI Cooper S πρώτης γενιάς που βγήκε από το εργοστάσιο το 1965. Από τότε μέχρι σήμερα, έχει διανύσει μόλις 250 μίλια (κάτι παραπάνω από 400 χιλιόμετρα) και πριν από περίπου πέντε χρόνια δέχθηκε την περιποίηση της JD Classics. Εννοείται πως βρίσκεται σε πλήρως εργοστασιακή κατάσταση και διατηρεί το ίδιο “Almond Green” χρώμα από την πρώτη του ημέρα.

Ο λόγος, βέβαια, που πωλείται τόσο ακριβά είναι το γεγονός ότι ανήκει στην οικογένεια Cooper. Επίσης, βάσει του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, με ακριβώς αυτές τις πινακίδες, δημιουργήθηκαν αμέτρητα αντίγραφα υπό κλίμακα, ως παιχνίδια, για να στολίσουν παιδικά δωμάτια και όχι μόνο.


Το μικρό MINI Cooper S με τον κινητήρα χωρητικότητας 1.275 κ.εκ. πωλείται αυτή τη στιγμή από την βρετανική εταιρεία “Woodham Mortimer” έναντι του ποσού των 120.000 βρετανικών λιρών, δηλαδή περίπου 140.000 ευρώ. Πατώντας εδώ θα βρείτε την επίσημη αγγελία και μπορείτε να το θαυμάσετε μέσα από περισσότερες εικόνες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.