Πωλητήριο σε μία Lancia Delta Integrale Evo 1 που… δεν έμεινε στο γκαράζ

Άλλαξε αρκετά χέρια και τώρα πωλείται ξανά. Αυτή η Lancia Delta Integrale Evolution 1 έχει διανύσει 130.000+ χλμ. Δείτε πόσο πωλείται!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lancia Delta Integrale Evolution 1

Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν έχουμε να κάνουμε με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα επιπέδου Lancia Delta Integrale, τα χλμ. στο οδόμετρο μετά βίας περνούν τα 10.000 χλμ. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, οι έξι συνολικά ιδιοκτήτες απόλαυσαν το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα μόνο “Garage Queen” να μην μπορεί να χαρακτηριστεί.

Πρόκειται για μία Lancia Delta Integrale Evo 1 που βγήκε από το εργοστάσιο το 1992, είναι βαμμένη σε χρώμα “Rosso Winner Red”, φέρει ζάντες 16 ιντσών και στο εσωτερικό συναντάμε μαύρες, δερμάτινες επενδύσεις. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι ένας από τους έξι ιδιοκτήτες που προηγήθηκαν είχε τοποθετήσει δύο μπάκετ καθίσματα της Recaro.

 


Κάτω από το καπό της συγκεκριμένης έκδοσης βρίσκεται ένας 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας. Η ισχύς αγγίζει τους 210 ίππους και, μέσω μηχανικού σασμάν 5 σχέσεων, η κίνηση περνά και στους τέσσερις τροχούς. Εννοείται πως δεν απουσιάζει και το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, ενώ αξιοσημείωτη αναβάθμιση είναι και η εγκατάσταση Powerflex σινεμπλόκ στους συνδέσμους.

Μπορεί το αυτοκίνητο να χρησιμοποιήθηκε κανονικά όλα αυτά τα χρόνια έχοντας διανύσει αισίως 134.423 χλμ., αλλά η συντήρησή του ήταν υποδειγματική. Συνοδεύεται από πλήρες αρχείο εργασιών, ενώ δεν απουσιάζουν τα γνήσια έγγραφα και το κιτ εργαλείων. Η πώληση θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλία από την εταιρεία “Notable Automotive” και πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε τη επίσημη αγγελία. Η τιμή ορίζεται στις 84.900 βρετανικές λίρες, δηλαδή 100.160 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.