Πωλητήριο στην Ferrari F2000 του Michael Schumacher. Πάμε για νέο ρεκόρ;

Με αυτό το μονοθέσιο κέρδισε την τελευταία του Pole Position στο Grand Prix του Πριγκιπάτου. Σύντομα θα δημοπρατηθεί η F2000 του Michael Schumacher...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Michael Schumacher

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είχαμε δει το ρεκόρ ακριβότερου μονοθεσίου της Formula 1. Εκείνη τη φορά, όπως και τώρα, η αγωνιστική Ferrari είχε χρησιμοποιηθεί στις πίστες όλου του κόσμου από τον Michael Schumacher. Πιθανό είναι, λοιπόν, σύντομα να έχουμε ένα ακόμα ρεκόρ.

Το εικονιζόμενο μονοθέσιο ονομάζεται Ferrari F2000 και σύντομα θα δημοπρατηθεί από τον οίκο RM Sotheby’s. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια εκτίμηση της τιμής από τους ειδικούς, αλλά εδώ μπορείτε να δείτε κάθε λεπτομέρεια και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Όπως θα διαβάσετε στην περιγραφή της αγγελίας, αυτό ήταν το αναπληρωματικό μονοθέσιο του Schumacher το 2000, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, με αυτό κατέκτησε την τελευταία του Pole Position στο Πριγκιπάτο του Μονακό. Επίσης, μία από τις στιγμές δόξης της Ferrari με τον κωδικό πλαισίου 198 ήταν όταν τερμάτισε πρώτη στο Grand Prix της Βραζιλίας την ίδια χρονιά. Το μονοθέσιο διαθέτει πιστοποίηση “Ferrari Classiche”.


Η δημοπρασία θα γίνει το διάστημα από 3 έως 12 Απριλίου και αξίζει να αναφέρουμε ότι το απόλυτο ρεκόρ μονοθεσίου της Formula ένα ανήκει στην F2003 του Michael Schumacher, η οποία είχε πωληθεί ένα του αστρονομικού ποσού των 14,84 εκατ. ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.