Πωλητήριο στην σπάνια Ιταλίδα του Donald Trump – Λιγότερα από 25.000 χλμ.

Ένα από τα μόλις 132 αντίτυπα που κατασκευάστηκαν από την ιταλική εταιρεία για την αγορά των Η.Π.Α. Γνωρίστε το supercar που κάποτε ανήκε στον Donald Trump!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lamborghini Diablo VT

Η Lamborghini Diablo είναι ένα από τα πιο θρυλικά μοντέλα της ιταλικής εταιρείας και κατασκευάστηκε για να διαδεχθεί τη θρυλική Lamborghini Countach. Η εικονιζόμενη μόνο τυχαία δεν είναι, αφού πέρα από την σπάνια έκδοση Diablo VT, είναι το αυτοκίνητο που ανήκε στον πρώην πρόεδρο των Η.Π.Α., Donald Trump.

Δείτε επίσης: Στο “σφυρί” η βαυαρική καλλονή του Michael Jordan – Δείτε που έχει φτάσει το ποσό

Αγοράστηκε από τον ίδιο το 1997 και παρέμεινε στην ιδιοκτησία του μέχρι το καλοκαίρι του 2002, όπου παραδόθηκε στον δεύτερο και σημερινό ιδιοκτήτη. Μέχρι σήμερα, αυτή η Lamborghini Diablo VT έχει διανύσει μόλις 24.834 χλμ., ενώ ξεχωρίζει με το λογότυπο “Donald Trump 1997 Diablo” στο πίσω μέρος. Επιπλέον, σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι δεν έχει εμπλακεί σε τροχαίο, με την πιστοποίηση Carfax να το επιβεβαιώνει.


Πίσω από τα καθίσματα βρίσκεται ένας ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας χωρητικότητας 5,7 λτ. Η ισχύς του αγγίζει τους 485 ίππους και η ροπή τα 580 Nm, ενώ το σύστημα μετάδοσης είναι χειροκίνητο με πέντε σχέσεις και στέλνει την κίνηση στους τέσσερις τροχούς. Αναφορικά με τις επιδόσεις, ενδεικτικά να αναφέρουμε πως τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 4,2 δλ. και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 328 χλμ./ώρα.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί από τον οίκο “Barrett-Jackson” και πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποια εκτίμηση σχετικά με την τελική τιμή του ιταλικού supercar.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.