Πωλούσε αυτοκίνητο που είχε δηλωθεί ως κλεμμένο – Σε γνωστή ιστοσελίδα οι αγγελίες

Στη διάρκεια της έρευνας γνωστοποιήθηκε πως πωλούσε άλλα τρία αυτοκίνητα. Δείτε σε ποια πόλη "δρούσε" ο 41χρονος ημεδαπός...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
κλοπές αυτοκινήτων

Το ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή και έλεγχο από εξειδικευμένο προσωπικό η αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι δεδομένο. Ιστορίες σαν κι αυτή έρχονται να το επιβεβαιώσουν. Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, συνελήφθη στην Καστοριά ένας 41χρονος ημεδαπός για πλαστογραφία αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε την 01-12-2023 το μεσημέρι στην Καστοριά, 41χρονος ημεδαπός που διέθετε προς πώληση Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μέσω ηλεκτρονικής σελίδας και επιχείρησε να το πουλήσει με παραποιημένο αριθμό πλαισίου και πινακίδες κυκλοφορίας έτερου οχήματος.

Διέθετε άλλα τρία αυτοκίνητα προς πώληση
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι για το προαναφερόμενο όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 15-10-2023 στο Τμήμα Ασφάλειας Τούμπας-Τριανδρίας. Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, εντοπίσθηκαν στην πόλη της Καστοριάς, επιπλέον -3- οχήματα, τα οποία ο 41χρονος διέθετε προς πώληση μέσω της ίδιας ηλεκτρονικής σελίδας και για τα οποία ερευνάται η γνησιότητα των στοιχείων κυκλοφορίας.


Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Πηγή: Ελληνική Αστυνομία, εικόνα αρχείου

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.