Πώς άνοιξαν αυτοκίνητο στο Nέο Ψυχικό – Το “κόλπο” που πρέπει να γνωρίζετε (+video)

Οι δράστες "δούλεψαν" ανενόχλητοι σε πολυσύχναστο σημείο στο Νέο Ψυχικό! Δείτε την μέθοδό τους, πως θα προστατευτείτε και τι είπε ο ιδιοκτήτης...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nέο Ψυχικό

Οι κλοπές αυτοκινήτων ή η αφαίρεση αντικειμένων από αυτά είναι συχνό φαινόμενο και γίνονται συνήθως σε σκοτεινές περιοχές χωρίς κίνηση. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, συνέβη κάτι τελείως διαφορετικό, με τους δράστες να ανοίγουν αυτοκίνητο σε πολυσύχναστο σημείο κάνοντας ένα κόλπο που θα εξηγήσουμε ευθύς αμέσως.

Πώς έδρασαν
Όσο ο ιδιοκτήτης σταθμεύει το αυτοκίνητό του στο Νέο Ψυχικό, η συμμορία έχει πάρει ήδη θέση! Ο ένας “κρατάει” τσίλιες και ο άλλος είναι έτοιμος να δράσει. Ο ιδιοκτήτης κατεβαίνει από τη θέση του οδηγού και ακριβώς εκείνη τη στιγμή (όπως βλέπετε στην παραπάνω εικόνα), ο ένας δράστης ανοίγει ελάχιστα την πίσω δεξιά πόρτα. Ο ιδιοκτήτης προφανώς δεν το αντιλήφθηκε και άνοιξε τον χώρο αποσκευών προκειμένου να αφήσει εκεί μία τσάντα.

Στη συνέχεια φεύγει από το σημείο. Τα σύγχρονα αυτοκίνητα, όπως το συγκεκριμένο, κλειδώνουν είτε με εντολή του οδηγού, είτε αυτόματα όταν απομακρύνεται το κλειδί. Εδώ είναι εμφανές ότι το κεντρικό κλείδωμα δεν δούλεψε. Λογικό, αφού η πίσω πόρτα ήταν ανοιχτή. Ο ιδιοκτήτης απομακρύνθηκε και το “ψάξιμο” του αυτοκινήτου ξεκίνησε κατευθείαν από τους δράστες.


Τι είπε ο ιδιοκτήτης
Μιλώντας στο “reader.gr”, τόνισε ότι είχε θόρυβο η περιοχή και δεν αντιλήφθηκε πως το όχημα δεν κλείδωσε. Αμέσως μετά, του ήρθε σχετική ειδοποίηση στην εφαρμογή απομακρυσμένου ελέγχου του οχήματος. Τελικά από το όχημα κλάπηκε το λάπτοπ που βρισκόταν μέσα στην τσάντα. Η αστυνομία εξέτασε το υλικό της κάμερας ασφαλείας και διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Η συμβουλής μας
Το εν λόγω κόλπο έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό, μιας και οι δράστες μπορούν εύκολα να εισέλθουν στο εσωτερικό αυτοκινήτου χωρίς να χρειαστεί να το παραβιάσουν. Εμείς από την πλευρά μας τονίζουμε πως πρέπει πάντα να ελέγχετε ότι το αυτοκίνητό σας έχει κλειδώσει. Αν μία πόρτα είναι ανοιχτή, είναι λογικό να μην λειτουργήσει το κεντρικό κλείδωμα. Ο οδηγός στην προκειμένη περίπτωση απομακρύνθηκε κατευθείαν από το αυτοκίνητό του. Αν έβλεπε ότι κλειδώνοντας δεν άναψαν τα αλάρμ, ή δεν έκλεισαν οι καθρέφτες, πιθανόν να αντιλαμβανόταν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Ακολουθεί το σχετικό video, με την “επιχείρηση” να ξεκινά από το 0:10, όπου ο οδηγός βγαίνει από το όχημα. Μεγάλη προσοχή!

Πηγή: reader.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.