Πώς σας φαίνεται η νέα Toyota Supra με φανάρια σε στιλ A80;

Μερικές φορές είναι πραγματικά εντυπωσιακό πώς μια μικρή αλλαγή μπορεί να έχει τόσο μεγάλη επίδραση στη συνολική αισθητική ενός αυτοκινήτου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Supra βελτιώσεις 2022

Η τελευταία γενιά της Toyota Supra έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στο κοινό με την σχεδίαση της. Ωστόσο με μικρές αλλαγές το coupe της ιαπωνικής εταιρείας δεν δυσκολεύεται να κάνει… νέους φίλους, πόσο μάλλον όταν αυτές οι αλλαγές έρχονται να τονίσουν τη δυναμική πτυχή του χαρακτήρα του ή ακόμη καλύτερα να λειτουργήσουν ως δεσμός με την προηγούμενη γενιά του.

Διαβάστε επίσης: Toyota Hilux GR Sport: Η κορυφαία έκδοση του ιαπωνικού διπλοκάμπινου!

Το στούντιο σχεδιασμού Flat HAT3D προσπαθεί να κάνει ακριβώς αυτό και εξελίσσει ένα νέο σετ πίσω φωτιστικών σωμάτων, με την έμπνευση να έρχεται προφανώς από την προηγούμενη και ιδιαίτερα δημοφιλή γενιά της Supra, την A80.

Τα νέα πίσω φωτιστικά σώματα όπως και στη Supra της 10ετίας του ’90 αποτελούνται από τέσσερα διαφορετικά στοιχεία τα οποία στην προκειμένη περίπτωση είναι LED και δεν φέρουν λάμπες πυρακτώσεως όπως στη Α80.

Τα εν λόγω φωτιστικά σώματα θα είναι διαθέσιμα σε δύο διαφορετικές εκδόσεις με τη μία να φέρει εκτεθειμένα τα τέσσερα μικρά φαναράκια και τη δεύτερη να τα τοποθετεί πίσω από διάφανο προστατευτικό.

Διαβάστε επίσης: Νέα Toyota GR Supra A91-CF Edition με έμφαση στα ανθρακονήματα, αλλά…

Τα φωτιστικά σώματα δεν είναι το μόνο που ετοιμάζει η Flat HAT3D αφού όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στις φωτογραφίες, ένας εντυπωσιακός διαχύτη φαίνεται να περιλαμβάνεται επίσης στα σχέδια τους, όπως επίσης και η επιθετικής σχεδίασης ποδιές.

Τα φωτιστικά σώματα αναμένεται να είναι έτοιμα σε λίγες εβδομάδες όταν και θα αρχίσει επίσης και η εμπορική τους διαθεσιμότητα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.