Πώς θα μπορούσε να είναι μία σύγχρονη Ferrari F40; (+video)

Πολλοί θα σπεύσουν να χαρακτηρίσουν ως ιεροσυλία την αλλοίωση της σχεδίασης ενός αυτοκινήτου σαν τη Ferrari F40. Ας δούμε όμως αυτή την προσπάθεια...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Για τον δημιουργό του καναλιού «TheSketchMonkey» έχουμε ξανά μιλήσει στο παρελθόν. Επεξεργάζεται μία πραγματική φωτογραφία κάποιου αυτοκινήτου και μας αποκαλύπτει πως θα μπορούσε να είναι μία σύγχρονη εκδοχή του. Αυτή τη φορά ασχολήθηκε με τη θρυλική Ferrari F40.

Διαβάστε επίσης: Πως θα ήταν ένα σύγχρονο Toyota 2000GT; (+video)

Στόχος του ήταν το αποτέλεσμα να φέρει έντονα την ταυτότητα του ιταλικού supercar. Έτσι, οι αναβαθμίσεις ήταν μικρές και περιορίστηκαν σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Για παράδειγμα μεγάλωσαν οι ζάντες ώστε να παραπέμπουν σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο.

Επιπλέον, τα πίσω φωτιστικά σώματα απέκτησαν led εμφάνιση και το αμάξωμα τροποποιήθηκε με μερικές καμπύλες και φουσκώματα. Αισθητή αλλαγή υπήρξε και στο κάτω μέρος του πίσω προφυλακτήρα με την σχεδίαση ενός σύγχρονου διαχύτη.

Ferrari F40: Να γιατί είναι ο απόλυτος θρύλος (+video)

Πριν δείτε το σχετικό video με όλη τη διαδικασία της ψηφιακής επεξεργασίας, να υπενθυμίσουμε ότι η Ferrari F40 παρουσιάστηκε τον Μάρτιο του 1987 στο πλαίσιο των 40 ετών ιστορίας της Ferrari, ενώ συνολικά κατασκευάστηκε σε 1.311 μονάδες.

Εξοπλίζεται με έναν twin-turbo V8 κινητήρα με περιεχόμενη γωνία 90 μοιρών και χωρητικότητα 2,9 λίτρων. Με την πίεση ρυθμισμένη στο 1,1 bar, αποδίδει 478 ίππους και 577 Nm στις 4.000 σ.α.λ. Έτσι, τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 4,1 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 324 χλμ/ώρα, επίδοση που της έδωσε τότε τον τίτλο του ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.