Πόσα αυτοκίνητα ταξινομήθηκαν στο 5μηνο – Η κατηγορία που “σαρώνει” στην Ελλάδα

Πλησιάζει η ώρα για την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της χρονιάς! Πάμε να δούμε πως "κινήθηκε" η αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ταξινομήσεις

Με την ολοκλήρωση του 5μηνου (Ιανουάριος – Μάιος), ο ΣΕΑΑ προχώρησε στη δημοσίευση των στοιχεία της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου και τα στοιχεία είναι άκρως θετικά. Πάμε να δούμε τους ακριβείς αριθμούς, αλλά και την κατηγορία που “γνωρίζει” μεγάλη αύξηση!

Δείτε επίσης: Το καλύτερο microcar της αγοράς – Με προκαταβολή 40% και 5 ευρώ την ημέρα

Ξεκινώντας από τις συνολικές ταξινομήσεις, μέσα σε αυτούς του πέντε μήνες ταξινομήθηκαν συνολικά 63.878 νέα αυτοκίνητα. Δεδομένου ότι πέρυσι στο ίδιο διάστημα οι ταξινομήσεις έφτασαν στις 56.968… μιλάμε για μία διψήφια αύξηση της τάξης του 12,1%. Αναφορικά μόνο με τον Μάιο, σε αυτόν τον μήνα οι ταξινομήσεις άγγιξαν τις 13.765 (αύξηση κατά 6,2% συγκριτικά με πέρυσι).


Toyota

“Σαρώνουν” τα B-SUV
Πάμε και στις επιμέρους κατηγορίες, τονίζοντας αρχικά πως όλα μαζί τα SUV (ανεξαρτήτως μεγέθους) έφτασαν σε μερίδιο αγοράς το 57%. Αυτό σημαίνει ότι πάνω από τα μισά αυτοκίνητα που αγοράζονται-μισθώνονται είναι SUV. Στην πρώτη θέση για τους πρώτους πέντε μήνες συναντάμε τα B-SUV, τα οποία έπειτα από αύξηση κατά 5,4%, έφτασαν να κατέχουν μερίδιο της τάξης του 30,1%.

Στην δεύτερη θέση βρίσκονται τα supermini (B-Segment), τα οποία έπειτα από μείωση κατά 3,6% κατέχουν μερίδιο 25,3% στην αγορά. Η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με τα C-SUV, τα οποία επίσης έχασαν μερίδιο, πέφτοντας στο 18,3%. Ακολουθεί ο πίνακας των ταξινομήσεων, όπως δημοσιεύθηκε από τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων:

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.