Πόσο πιστεύετε ότι κοστίζει ένα σκάκι της Ferrari;

Αυτή τη στιγμή η Ferrari είναι το Νο1 brand στον κόσμο. Συνεπώς αν θέλετε ένα αντικείμενο που έχει πάνω το αλογάκι, θα πρέπει να πληρώσετε αδρά...

Βρείτε μας στο

Η Ferrari δεν είναι απλά μία αυτοκινητοβιομηχανία που παράγει ξεχωριστά αυτοκίνητα. Πλέον είναι το ισχυρότερο brand του κόσμου και η τιμή κάθε αντικειμένου με σήμα το αλογάκι εκτοξεύεται. Ας δούμε μερικά παραδείγματα!

Ξεκινάμε με ένα ζευγάρι δερμάτινα παπούτσια, τα οποία έχουν το σήμα της Ferrari. Αυτό και μόνο δικαιολογεί τη τιμή των 410 ευρώ. Περιγράφονται ως παπούτσια οδήγησης, αλλά δεν ξεκαθαρίζεται για ποιο λόγο είναι ιδανικά γι’ αυτή τη χρήση. Πατώντας εδώ θα μεταφερθείτε στο κατάστημα που τα προσφέρει.

Επόμενο στη σειρά είναι ένα πλήρες σετ για παίκτες του Golf. Στην προκειμένη περίπτωση, η τιμή δικαιολογείται εν μέρη μιας και μιλάμε για ένα ακριβό χόμπι. Η Cobra Puma Golf, σε συνεργασία με τη Ferrari, προσφέρει ένα μπαστούνι του Golf κατασκευασμένο από ανθρακονήματα. Το κόστος του ξεπερνά τα 1.800 ευρώ, ενώ συνοδεύεται από μία τσάντα αξίας 2.200 ευρώ που κατασκευάστηκε από το δέρμα που χρησιμοποιεί η Ferrari στο εσωτερικό της FF.

Συνεχίζουμε με την σκακιέρα της Ferrari. Κατασκευάστηκε εξ’ ολοκλήρου από carbon, ενώ τα πιόνια δημιουργήθηκαν στην Ιταλία και είναι χειροποίητα. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος ξεπερνά οριακά τις 2.000 ευρώ.

Το τελευταίο αντικείμενο είναι πιο προσιτό και αξίζει να το δούμε λίγο πιο σοβαρά. Είναι ένα μπρελόκ με το σήμα της Scuderia Ferrari. Κατασκευάστηκε από ασήμι 925, ενώ περιέχει και ίνες άνθρακα. Ασφαλώς δεν λείπουν τα πιστοποιητικά γνησιότητας και το κόστος αγγίζει τα 260 ευρώ. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό σας;