Πραγματικοί ήρωες! ΑμεΑ έγραψαν ιστορία, ταξιδεύοντας από το ΟΑΚΑ στους Δελφούς

Για πρώτη φορά η ιστορική διαδρομή Αθήνα - Δελφοί έγινε από ΑμεΑ. Ας διαβάσουμε περισσότερα για αυτούς τους υπερανθρώπους και υπεραθλητές!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Συνολικά εννέα μέλη του συλλόγου Ιωνάς Τμήμα Θεραπευτικής αγωγής ΑμεΑ έγραψαν ιστορία καθώς κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την διαδρομή Αθήνα – Δελφοί για πρώτη φορά. Μία απόσταση συνολικά 180 χιλιομέτρων, με αφετηρία το Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών (άγαλμα Σπύρου Λούη) και τερματισμό τους Δελφούς.

Πρόκειται για ένα μοναδικό εγχείρημα, καθώς για πρώτη φορά μία τέτοια απόσταση διανύεται από ανθρώπους με κινητικές και οπτικές αναπηρίες με τη χρήση ποδηλάτων, ειδικών ποδηλάτων (τρίκυκλα και ταντεμ) και χειρήλατων σε μορφή σκυταλοδρομίας. Σκοπός της δράσης αυτής είναι η ανάδειξη του μηνύματος “Όλοι ίσοι όλοι διαφορετικοί“.

Για την ιστορία να πούμε πως οι αθλητές που έλαβαν μέρος ήταν οι: Τάντεμ Σάντρα Ρούπα (οπτική αναπηρία), Χειρήλατο Αντώνης Παππάς (κινητική αναπηρία), Τρίκυκλο Χαράλαμπος Κεραμετζίδης, (κινητική αναπηρία), Τάντεμ Χρήστος Κορομηλάς, Σωκράτης Διγγόλης (οπτική Αναπηρία), Ποδήλατα άνω άκρου Νίκος Κύτταρης και Δημήτρης Λίτσιος (κινητική αναπηρία), Πιλότοι τάντεμ Θάνος Δημάκης, Γιώργος Γκούντας.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό video.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]