Πρατήριο καυσίμων σφραγίστηκε από την ΑΑΔΕ – Διακοπή προμήθειας από όλες τις εταιρείες

Το πρατήριο καυσίμων σφραγίστηκε για δύο χρόνια, αλλά οι σφραγίδες παραβιάστηκαν! Δείτε που βρίσκεται, αλλά και ποια ήταν η παράβαση...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πρατήριο καυσίμων

Διάρρηξη σφραγίδων διαπίστωσαν τελωνειακοί ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κατά την διάρκεια επανελέγχου σε πρατήριο καυσίμων στον Γέρακα Αττικής, όπου είχαν σφραγίσει για δυο χρόνια, λόγω νοθευμένων καυσίμων.

Νοθεία σε ποσοστό 95% με πετρέλαιο ναυτιλίας
Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 8/6/2024 οι ελεγκτές επέβαλαν ποινή σφράγισης δύο ετών και δημοσιοποίηση στοιχείων της επιχείρησης γιατί το πετρέλαιο κίνησης που διέθετε στην αγορά ήταν νοθευμένο σε ποσοστό 95% με πετρέλαιο ναυτιλίας.

Στον επανέλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (10/6) για την τήρηση των μέτρων σφράγισης, διαπιστώθηκε ότι είχαν παραβιαστεί οι σφραγίδες από τρεις (3) αντλίες και δύο (2) δεξαμενές, ενώ είχαν αποκολληθεί οι αυτοκόλλητες πινακίδες που περιέγραφαν την αιτία της σφράγισης.


Άμεσα, οι τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ με τη συνδρομή ομάδας της ΟΠΚΕ της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησαν εκ νέου φυσική καταμέτρηση των ποσοτήτων καυσίμων που βρίσκονταν στις δεξαμενές και τοποθέτησαν νέες σφραγίδες και αυτοκόλλητα. Ταυτόχρονα ενεργοποιήθηκαν τα μέτρα δέουσας επιμέλειας, για την αυθημερόν διακοπή προμήθειας καυσίμων από όλες τις εταιρείες Εμπορίας και τα Διυλιστήρια προς το συγκεκριμένο πρατήριο, ενώ δρομολογήθηκε η υποβολή μηνυτήριας αναφοράς στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.