Προς πώληση μια “Back To The Future” DeLorean DMC-12 (+video)

Την ευκαιρία να κάνουν δική τους μια πιστή ρέπλικα της "χρονομηχανής" DeLorean DMC-12 έχουν οι λάτρεις της διάσημης αμερικάνικης ταινίας "Back to the Future".

Βρείτε μας στο
DeLoean DMC-12 Back to the Future replica

Είστε λάτρεις της διάσημης αμερικάνικης ταινίας “Επιστροφή στο Μέλλον” (Back to the Future) με μεγάλη πρωταγωνίστρια την “χρονομηχανή” DeLorean DMC-12; Τώρα έχετε την ευκαιρία να κάνετε δική σας μια πιστή ρέπλικα του αμερικάνικου μοντέλου, η οποία διατίθεται προς πώληση από την εταιρία δημοπρασιών Hemmings στις Η.Π.Α.

Δείτε επίσης – Ποιος Ken Block; Ο Travis Pastrana το τερμάτισε! (+video)

Η μετατροπή της συγκεκριμένης DMC-12 σε “Μηχανή του Χρόνου” πραγματοποιήθηκε στη Florida των Η.Π.Α. και ολοκληρώθηκε το 2019. Το ίδιο το αυτοκίνητο φαίνεται να βρίσκεται σε εξαιρετική “κοσμητική” και λειτουργική κατάσταση έχοντας δεχτεί πρόσφατα συντήρηση και στα μηχανικά του μέρη.

Όλα τα εξαρτήματα και περιφερειακά που προστέθηκαν σε αυτή την DeLorean που έχει μόλις 32.000 χλμ. στο κοντέρ της και είναι μια από τις 9.000 που κατασκευάστηκαν συνολικά είναι επίσης λειτουργικά και μπορούν να λειτουργήσουν και όταν ο κινητήρας είναι σβηστός αφού έχει προστεθεί ξεχωριστό ηλεκτρικό κύκλωμα που τα τροφοδοτεί με ρεύμα.

Για να την κάνετε δική σας θα πρέπει να αποχωριστείτε ωστόσο ένα ποσό της τάξης των 82.179 ευρώ. Σύμφωνα και με τη Hemmings πρόκειται για ένα όχημα ιδανικό για τον απόλυτο fan της ταινίας αλλά και για ένα μουσείο αυτοκινήτου.

Δείτε περισσότερα γι’ αυτή την εξαιρετική ρέπλικα στον αναλυτικότατο video της Hemmings που ακολουθεί.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr