Προσφορές MINI online με τις MINI Cyber Days!

Η MINI φέρνει τις MINI Cyber Days στην Ελλάδα! Δείτε τη online προσφορά της εταιρίας για το νέο Mini Countryman, για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
2020 MINI Cyber Days προσφορές ΜΙΝΙ

Οι MINI Cyber Days βρίσκονται ήδη επί ελληνικού εδάφους! Η ελληνική αντιπροσωπεία της βρετανικής εταιρίας δίνει τη δυνατότητα στο κοινό της χώρας μας να εκμεταλλευτεί τις διαδικτυακές τις προσφορές έως και τις 6 Δεκεμβρίου με μια δελεαστική προσφορά για το Countryman.

Ειδικότερα έως και τις 6 Δεκεμβρίου το MINI Countryman προσφέρεται σε ένα μοναδικό “cyber deal”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ελληνική αντιπροσωπεία και είναι διαθέσιμο με το πακέτο εξοπλισμού Spice με 22.540 ευρώ, μοναδικά χαμηλό επιτόκιο 3,9% (ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο πλέον εισφοράς 0,6%) με την αγορά να συνοδεύεται και από ένα δώρο έκπληξη.


Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα το νέο MINI Countryman. (+Εκδόσεις/Τιμές)

Η διαδικασία είναι απλή και οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να επωφεληθούν από το μοναδικό MINI Cyber deal, θα πρέπει να επισκεφθούν τη σχετική ιστοσελίδα και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους για να λάβουν το ηλεκτρονικό κουπόνι με το μοναδικό κωδικό τους. Στην συνέχεια, θα ενημερωθούν από εκπρόσωπο του Δικτύου Επίσημων Εμπόρων ΜΙΝΙ για τις διαδικασίες που θα πρέπει να ολοκληρώσουν για να πραγματοποιηθεί η αγορά και να επωφεληθούν από το μοναδικά χαμηλό επιτόκιο και να πάρουν το δώρο τους, ένα αναδιπλούμενο ποδήλατο MINI!

Διαβάστε επίσης – MINI Cooper: Νέες εκδόσεις τιμούν τον θρίαμβο του Monte Carlo

Να σημειωθεί ως στο εξοπλιστικό πακέτο “Spice” περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων μεταλλικό χρώμα αμαξώματος, ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών, ράγες οροφής, αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, υπηρεσίες MINI Connected, πακέτο αποθηκευτικών χώρων αλλά και απομακρυσμένες υπηρεσίες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]