Προσφορές “όνειρο” της Honda με έκπτωση έως 3.300 ευρώ

Νέα χρηματοδοτικά προγράμματα ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda, προκειμένου να διευκολύνει την απόκτηση ενός εκ των μοντέλων της.

Βρείτε μας στο

Το Honda Dream Offers, όπως είναι η ονομασία της προωθητικής ενέργειας της Honda στην χώρα μας, είναι σε ισχύ για παραγγελίες έως και 29 Φεβρουαρίου και ισχύει για τα ετοιμοπαράδοτα Honda Civic 5D, Civic 4D, CR-V βενζίνη και Hybrid και HR-V.

Δείτε εδώ περισσότερα θέματα για την Honda

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπει η προσφορά της Honda ανά μοντέλο.

  • Civic: όφελος έως 2.100 ευρώ και 1 έτος ασφάλιση για συγκεκριμένο απόθεμα του 4θυρου μοντέλου
  • HR-V: όφελος έως 1.500 ευρώ
  • CR-V Petrol: όφελος έως 3.300 ευρώ και 1 έτος ασφάλιση για συγκεκριμένο απόθεμα
  • CR-V Hybrid: όφελος έως 2.500 ευρώ και 1 έτος ασφάλιση για συγκεκριμένο απόθεμα

Επίσης, οι υποψήφιοι πελάτες Honda μπορούν τώρα να αποκτήσουν το μοντέλο Honda που επιθυμούν απολαμβάνοντας τα παρακάτω οφέλη:

  • 3+2 χρόνια επέκταση εγγύησης.

  • 5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια με το πρόγραμμα Honda Assist.

  • Πρόγραμμα Honda Family: Όποιος έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο Honda, εξασφαλίζει δωρεάν ασφάλεια για ένα χρόνο στον ίδιο με την αγορά νέου αυτοκινήτου Honda καθώς και σε όποιον από τη οικογένειά του θέλει να αγοράσει νέο αυτοκίνητο Honda.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως τα αυτοκίνητα δεν επιβαρύνονται με χρέωση μεταλλικού χρώματος.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr