Πρώτη “επίσημη” γεύση από την Alfa Romeo Tonale (+video)

To παιχνίδι των teaser αποκαλύψεων έχει ήδη ξεκινήσει για τη νέα Alfa Romeo Tonale. Δείτε το επίσημο video που δημοσίευσαν οι Ιταλοί!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Alfa Romeo Tonale

Λίγες ώρες έχουν περάσει από τότε που η ιταλική εταιρεία γνωστοποίησε την ημερομηνία επίσημης παρουσίασης της πολυαναμενόμενης Alfa Romeo Tonale και τώρα έφτασε η στιγμή να ξεκινήσει το παιχνίδι των teaser αποκαλύψεων.

Alfa Romeo Tonale: Αυτή είναι η ημερομηνία παρουσίασής της

Το video που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter και είναι ιδιαίτερα σκοτεινό και “μυστηριώδες”. Όπως θα δείτε, η ιταλική εταιρεία μας δίνει μόνο μία γεύση από το εμπρός τμήμα, με τα LED φωτιστικά σώματα και την τριγωνική μάσκα. Στη συνέχεια, περνά στην καμπίνα της Alfa Romeo Tonale και επέλεξε να μας αποκαλύψει τον πίνακα οργάνων, τον οποίο ονομάζει “Cannocchiale”.


Η επίσημη παρουσίαση της νέας Alfa Romeo Tonale θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου στις 16:00 ώρα Ελλάδας. Πατώντας εδώ θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ζωντανά την παρουσίαση του μοντέλου. Αναμένουμε, λοιπόν, για την αποκάλυψη του μοντέλου που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού πριν καν αποκαλυφθεί!

Ακολουθεί η ανάρτηση που έγινε από την εταιρεία στο twitter. “Ένα πιλοτήριο με επίκεντρο τον οδηγό”, αναφέρει η Alfa Romeo στο σχετικό post.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.