Πρώτη “γεύση” από τα Cupra Formentor και Leon (φωτογραφίες)

Λίγες ημέρες απέμειναν για το ντεμπούτο των νέων Cupra Formentor και Leon και οι Ισπανοί δημοσίευσαν λεπτομέρειές τους θέλοντας να κεντρίσoυν το ενδιαφέρον του κοινού.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Cupra teaser φωτογραφίες Formenotor και Leon

Το Formentor είναι το best seller μοντέλο της Cupra και πέρυσι η ισπανική εταιρεία ξεπέρασε τις 120.000 παραδόσεις. Οι Ισπανοί στηρίζουν πολλά στις πωλήσεις του SUV μοντέλου τους και φυσικά θέλουν να τις αυξήσουν ακόμη περισσότερο με την έλευση του νέου Formentor.

Διαβάστε επίσης: Το Cupra Tavascan δοκιμάζεται στους -35 βαθμούς Κελσίου

Το ίδιο ισχύει και για το νέο Leon, το οποίο, μαζί με το νέο Formentor θα παρουσιαστούν επίσημα από την Cupra στις 29 Απριλίου στις 10.00 μ.μ. ώρα Ελλάδας.


Σύμφωνα με την ισπανική εταιρεία και τα δύο μοντέλα θα αναδείξουν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Cupra, ενώ θα φέρουν την επόμενη γενιά eHybrid τεχνολογίας, σε συνδυασμό με περισσότερη ψηφιοποίηση, βιωσιμότητα και ταυτόχρονα θα προσφέρουν ενίσχυση της οδηγικής απόδοσης.

Διαβάστε επίσης: Κερδοφορία ρεκόρ το 2023 για τη Seat

Η Cupra μας δίνει μια μικρή σχεδιαστική γεύση από τα δύο μοντέλα της με τη δημοσίευση τεσσάρων φωτογραφιών. Και οι τέσσερεις αφορούν το πίσω μέρος των δύο μοντέλων και συγκεκριμένα τα φωτιστικά τους σώματα, τα οποία ξεχωρίζουν από την “τρισδιάστατη” σχεδίασή τους.

Οι φίλοι της ισπανικής εταιρείας μπορούν να δουν ζωντανά την παρουσίαση των νέων Formentor και Leon που θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη στις 29 Απριλίου, σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.