Πρωτιά του ομίλου Toyota με νέο ρεκόρ – Άφησε ξανά πίσω τους Γερμανούς

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Toyota Motor Corporation στην κορυφή του κόσμου. Δείτε τις πωλήσεις της, αλλά και ποιες εταιρείες συμπλήρωσαν την τριάδα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota

Για ακόμα μία χρονιά, τέταρτη συνεχόμενη, η Toyota κέρδισε τη μάχη των πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Το 2023, μάλιστα, πέτυχε νέο ρεκόρ παραδίδοντας συνολικά 11.233.039 οχήματα.

Δείτε επίσης: Το best-seller στα SUV της ελληνικής αγοράς ανανεώθηκε – Η τιμή του στη χώρα μας

Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση είχε καταγραφεί το 2019, όπου πωλήθηκαν 10.742.122 αυτοκίνητα από την Toyota Motor Corporation. Υπενθυμίζουμε πως ο εν λόγω όμιλος περιλαμβάνει πέρα από την Toyota, τη Lexus, τη Daihatsu και τα φορτηγά Hino.


Πριν από μερικές ημέρες, το Volkswagen Group γνωστοποίησε τις πωλήσεις του για το 2023, με τον συνολικό αριθμό των 9,24 εκατ. οχημάτων να κατατάσσει τους Γερμανούς στη δεύτερη θέση. “Συντελεστές” αυτής της επιτυχίας ήταν ασφαλώς η Volkswagen των 4,87 εκατ. αυτοκινήτων, η Audi των 1,9 εκατ., αλλά και η Skoda των 866.800.

H τριάδα των ομίλων ολοκληρώθηκε με το τρίο Hyundai/Kia/Genesis, όμιλος που σημείωσε αύξηση 6,7% καταγράφοντας 7,32 εκατ. πωλήσεις οχημάτων. Κάπου εδώ, να τονίσουμε ότι η General Motors δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα τα στοιχεία της, αλλά μέσα στο 2022 πούλησε 5,93 οχήματα. Συνεπώς, η πρώτη τριάδα των ομίλων είναι αυτή που αναφέραμε.

Πηγή: global.toyota.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.