Πρώτη στην Ελλάδα η Toyota σε ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων. Δείτε όλο τον πίνακα αναλυτικά

Πρώτη τερμάτισε η Toyota στην Ελλάδα σε ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων. Ας δούμε πως τα πήγαν όλες οι μάρκες στην χώρα μας.

Βρείτε μας στο
Toyota Yaris 2020 δοκιμή Traction

Η Toyota κατέκτησε την κορυφή στις ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων στην χώρα μας και μάλιστα με αρκετή διαφορά από τους υπόλοιπους. Συγκεκριμένα η ιαπωνική μάρκα πραγματοποίησε για το 2020 10.263 ταξινομήσεις πιάνοντας μερίδιο 12,7%, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Peugeot 7.925 αυτοκίνητα και μερίδιο αγοράς 9,8%.

Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει η Volkswagen με 6.890 αυτοκίνητα και μερίδιο αγοράς 8,5%. Την πεντάδα κλείνουν οι Hyundai και Opel με 5.224 και 5.050 αυτοκίνητα αντίστοιχα.

Για να μην σας κουράζουμε όμως παραπάνω με κείμενο, δείτε πιο κάτω αναλυτικά τον πίνακα που εξέδωσε ο ΣΕΑΑ και παρουσιάζει τις ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων στην χώρα μας ανά μάρκα και ανά μήνα.

Σύντομα, σε σχετικό άρθρο, θα δούμε και τα μοντέλα με τις περισσότερες πωλήσεις στην χώρα μας.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr