“Πτήση” πάνω από τον υδάτινο δρόμο που τροφοδοτεί την Αττική (+drone video)

Ο υδάτινος δρόμος που σχηματίζει το κανάλι μέσω του οποίου το νερό του Μόρνου φτάνει στην Αττική. "Πτήση" σε ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της Ευρώπης...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
λίμνη μόρνου

Η Λίμνη του Μόρνου είναι τεχνητή λίμνη που κατασκευάστηκε με σκοπό να καλυφθούν οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες ύδρευσης της πρωτεύουσας της Ελλάδας. Δημιουργήθηκε το 1979 έπειτα από την ολοκλήρωση του φράγματος στον ποταμό Μόρνο (το 1981 ξεκίνησε η λειτουργία του).

Η συνολική επιφάνεια της λίμνης, που αντιστοιχεί στη μέση στάθμη της, είναι περίπου 15,5 τ. χλμ. τιμή που την καθιστά την ένατη μεγαλύτερη τεχνητή λίμνη της Ελλάδας, ενώ είναι γνωστή και για το σχήμα της που παραπέμπει σε “Χ”. Αυτή τη φορά, το κανάλι “Up Stories” μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε πλάνα από το κανάλι μήκους 192 χλμ. που κατευθύνεται προς την Αττική. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της Ευρώπης και μέσω αυτού γίνεται η μεταφορά του νερού στους ταμιευτήρες της Αττικής!

Η Αττική και οι 4 και πλέον εκατομμύρια κάτοικοι της πίνουν νερό από 2 υδραγωγεία, αυτά του Μόρνου και της Υλίκης. Αξίζει να αναφερθεί πως το νερό της Αττικής θεωρείται από τα πιο ποιοτικά νερά δικτύου πόλεων στον κόσμο. Αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι το πραγματικά γιγαντιαίο έργο που χρειάστηκε να πραγματοποιηθεί προκειμένου το νερό να φτάνει από τον Μόρνο έως την Αττική και για την ολοκλήρωση του χρειάστηκαν περισσότερα από 10 χρόνια.

Το νερό ταξιδεύει για περίπου 190 χλμ., διασχιζει τους νομούς Φωκίδας, Βοιωτίας και Αττικής για να καταλήξει στις μονάδες επεξεργασίας νερού που βρίσκονται σε Αχαρναί, Γαλάτσι και Μάνδρα και από εκεί στο ποτήρι μας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.