Ράλι Ακρόπολις 2021: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του αγώνα

Πλησιάζει η ημερομηνία διεξαγωγής του Ράλι Ακρόπολις 2021 και πλέον έχουμε το πρόγραμμα και τις ειδικές διαδρομές. Πάμε να το δούμε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ανακοινώθηκε και επισήμως το πρόγραμμα του Ράλι Ακρόπολις 2021, στο οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται και οι εμβληματικές Ειδικές Διαδρομές Ταρζάν, Βωξίτες, Άγιοι Θεόδωροι!

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει την Πέμπτη στην Ακρόπολη στις 17:45. Το shakedown του αγώνα θα λάβει χώρα την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Λαμίας και θα έχει μήκος 4,3 χιλιόμετρα. Το πρώτο αυτοκίνητο θα μπει στην διαδρομή του shakedown στις 8.01 π.μ. Το Parc Ferme θα είναι στην Αθήνα.

Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου το πρώτο αυτοκίνητο θα αναχωρήσει από το Parc Ferme στις 9 π.μ. και θα μπει στην Ε.Δ. «Άγιοι Θεόδωροι 1». Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου το πρώτο αυτοκίνητοι θα φύγει από τη Λαμία στις 7.30 π.μ. και στις 8.33 π.μ. θα ξεκινήσει στην Ε.Δ. «Παύλιανη 1» των 26,64 χλμ.  Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται δύο διαφορετικές ειδικές. Αυτές είναι οι «Πύργος» και «Ταρζάν». Στην τελευταία τα πληρώματα θα επιστρέψουν για την WOLF Power Stage.

Αξίζει να τονίσουμε πως στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται 15 ειδικές διαδρομές μήκους 292,16 χιλιομέτρων, ενώ οι «απλές» είναι 1025,48 χιλιόμετρα. Ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει στη Λαμία στις 2.38 μ.μ. της Κυριακής.

Δείτε εδώ αναλυτικά πρόγραμμα και χάρτες του αγώνα και φυσικά μείνετε συντονισμένοι γιατί Κώστας και Μάνος Στεφανής κάτι ετοιμάζουν σε video και όχι μόνο…

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr