Ράλι Ακρόπολις 2021: Έτσι θα μπορούσε να είναι (αναλυτικά πρόγραμμα/χάρτες)

Μία προσπάθεια «δημιουργίας» ενός πρακτικά εφαρμόσιμου σχεδίου διαδρομής, ενόψει της επιστροφής του Ράλι Ακρόπολις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στο άκουσμα της επίσημης ανακοίνωσης για την επιστροφή του μεγάλου μας αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC), όλοι μέχρι σήμερα, ξεπερνώντας τον αρχικό τους ενθουσιασμό, μα όλοι ανεξαιρέτως αναρωτιούνται, που θα κινηθεί ο αγώνας. Με δεδομένες τις επίσημες προτάσεις από τους φορείς της Λαμίας και του Λουτρακίου, όλων οι ματιές κινούνται σε αυτές τις δύο περιοχές, ενώ οι ερωτήσεις μεταξύ φίλων, ειδικών και μη με τον αγώνα, αλλά ακόμα και σε διερευνητικά τηλέφωνα, είναι «που θα πάει ο αγώνας;»…

Τη «λύση» στο δίλλημα αυτό δίνει ο πρωτοετής φοιτητής του ΕΚΠΑ Μανώλης Μουστεράκης, ο οποίος με την συγκινητική του αγάπη για το Ράλι Ακρόπολις, εκμεταλλευόμενος τις τεχνικές αρετές που διαθέτει, αλλά και το πείσμα και την λεπτομερή ανάλυση με όσων καταπιάνεται, «δημιούργησε» επί χάρτου δύο απόλυτα πειστικότατες εκδόσεις του WRC Acropolis Rally 2021, αποτυπώνοντάς τες με εντυπωσιακή ακρίβεια μέσω κατάλληλων υπολογιστικών προγραμμάτων στο τοπογραφικό ανάγλυφο των επιμέρους περιοχών.

Εντύπωση κάνει, όπως μπορείτε να δείτε, η καταμέριση των Ειδικών Διαδρομών, τόσο χρονικά σε σειρά, όσο και σε επίπεδο αποστάσεων, ώστε να μην «προσπερνώνται» οι κανονισμοί διεξαγωγής της FIA και του WRC Promoter! Σας αφήνουμε να απολαύσετε τις δημιουργίες ενός ανήσυχου πνεύματος, που πιστοποιεί με τον καλύτερο τρόπο, ότι ακόμα και σε μία «στείρα Ακροπολικά Ελλάδα» μέχρι σήμερα, η διαχρονική αύρα του Ράλι Ακρόπολις είναι πολύ δυνατότερη από την λήθη…

Το πόνημα
Την δουλειά αυτή του Μανώλη μπορείτε να την δείτε παρακάτω σε δύο πλάνα αγώνων που έφτιαξε για το φετινό Ράλι Ακρόπολις, με το πρώτο να έχει ως κέντρο την Λαμία, ενώ το δεύτερο το Λουτράκι.

1) Για περαιτέρω διερεύνηση των χαρτών κατευθυνθείτε στην ιστοσελίδα mapfab
https://www.mapfab.com/editor/new , όπου στις επιλογές πάνω δεξιά θα πατήσετε το βέλος που δείχνει προς τα κάτω (import). Εκεί θα κάνετε επικόλληση έναν από τους παρακάτω κωδικούς αφήνοντας και ένα κενό, και αφού πατήσετε την επιλογή «import geometries», θα εμφανιστούν οι ειδικές διαδρομές στον χάρτη.
Κωδικός Λαμίας στο mapfab: 9d01dfed-ea2c-413a-a6ea-8afeee7cb690
Kωδικός Λουτρακίου στο mapfab: 06dab6d0-31f7-40f1-89d1-a9d24233f5b

Who Is Who
Ο Μανώλης Μουστεράκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 26/6/2002, δέκα μόλις ημέρες μετά την εντυπωσιακή νίκη των Colin  McRae – Nicky Grist με το Ford Focus RS WRC ’01 στο Ράλι Ακρόπολις! Φαίνεται η πετριά του Colin ήταν καθοριστική…

Σήμερα, σπουδάζει Αεροδιαστημική Επιστήμη και Τεχνολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στον ελεύθερο χρόνο του εντρυφεί στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού ξεδιπλώνοντας μία σπουδαία αρετή, αυτή του να σχεδιάζει ένα αγώνα με εντυπωσιακή ακρίβεια για τα δεδομένα του WRC, πάντα σε σχέση με την ισχνή βιωματική του εμπειρία!  Όσο για το μέλλον; Το φαντάζεται σε κάποια εργοστασιακή ομάδα, κατά προτίμηση στα ράλι, ή σε κάποια εταιρεία που εξειδικεύεται στις αεροδιαστημικές τεχνολογίες.

Ο ίδιος μας είπε «κόλλησα το “μικρόβιο” των ράλι από πολύ μικρή ηλικία βλέποντας τις ανασκοπήσεις του WRC από τα περιοδικά (σεζόν 2002-2006) και γενικότερα με τα αυτοκίνητα από τότε που μπορώ να θυμηθώ. Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού γενικότερα, όχι μόνο από άποψη θεάματος αλλά και από τεχνολογική άποψη, κάθε χρόνο που περνά, νοιώθω ότι “αγγίζω” ολοένα και περισσότερο την σπανιότητα των συναισθημάτων που ενεργοποιεί ο μηχανοκίνητος αθλητισμός» και συνεχίζει:
«πρώτη φορά παρακολούθησα από κοντά ράλι ήταν στο Ακρόπολις του 2008 στην υπερειδικη του Τατοϊου. Από κει και έπειτα κάθε χρόνο παρακολουθώ το Ακρόπολις -τουλάχιστον όσο αυτό γινόταν- πολύ στενά πηγαίνοντας σε ειδικές διαδρομές καθώς και στο Service Park. Αγαπημένη Ειδική Διαδρομή είναι η Παύλιανη, αγαπημένο πλήρωμα  οι Petter Solberg – Phill Mills  και αγαπημένη ομάδα η Subaru. Πάντα ήθελα να δημιουργήσω ένα “δικό μου Ακρόπολις” με τις καλύτερες διαδρομές, και αυτό έγινε πραγματικότητα μέσω του mapfab.com ένα εργαλείο που σου επιτρέπει να φτιάξεις δικό σου χάρτη ράλι. Αν μπορούσα να έχω μια μικρή συμμετοχή στην δημιουργία του προγράμματος του Ακρόπολις θα ήταν όνειρο που θα γινόταν πραγματικότητα. Η αγάπη μου για το Ακρόπολις πηγάζει από την αγάπη μου για τα ράλι, αλλά και από την ομορφιά και ιστορικότητα του εθνικού μας αγώνα, τον κόσμο, το φυσικό περιβάλλον αλλά και τις εμπειρίες που κερδίζω από αυτό. Για εμένα αποτελεί μια εκδρομή στα βουνά της Ελλάδος με καλή παρέα, όπου περνάμε ξέγνοιαστες στιγμές παρακολουθώντας τους “Θεούς” του παγκόσμιου στις καλύτερες ειδικές διαδρομές. Φέτος που επέστρεψε ο αγώνας στο καλεντάρι αποφάσισα να φτιάξω δύο πλάνα με βάση τους νέους κανονισμούς, ένα με βάση την Λαμία και ένα με βάση του Λουτράκι, με το δεύτερο να περιέχει και ένα σκέλος στην Στερεά.»

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θωμάς «μύρισε» τον κόσμο του αυτοκινήτου στα μέσα της δεκαετίας του ’70 ζωγραφίζοντάς τα και στο τέλος της, τα άγγιξε στις Ειδικές Διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις. Μετά, όλα μπήκαν στην σωστή σειρά… Σπούδασε υπολογιστές, αλλά τους «πάρκαρε» για την δημοσιογραφική πένα, αρχίζοντας το 1986. Έχει εργαστεί σε περιοδικά, εφημερίδες, τηλεοπτικές εκπομπές, ραδιόφωνο και ιστοσελίδες, έχει διατελέσει υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις και Χαλκιδικής, αλλά και αγωνιστικών ομάδων. Μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας Traction από το 2007, έχει διαχρονικό του μότο, ότι «αγώνες αυτοκινήτου θα υπάρχουν, όσο υπάρχουν άνθρωποι». Μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ. και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων.

E-mail: tefthymiou@traction.gr