Ρολόι με την “υπογραφή” της Brabus για… λάτρεις της περιπέτειας (+video)

Αντέχει έως και 300 μέτρα κάτω από το νερό και θα διατεθεί σε μόλις 100 κομμάτια. Ένα ρολόι της Brabus που απευθύνεται στους λάτρεις της περιπέτειας!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ρολόι Brabus

Η Brabus είναι ένας γερμανικός κατασκευαστής που ειδικεύεται στις βελτιώσεις των μοντέλων της Mercedes-Benz και κατά καιρούς έχει δημιουργήσει μοναδικά αυτοκίνητα. Αυτή τη φορά, όμως, στράφηκε στον τομέα της ωρολογοποιίας και το αποτέλεσμα είναι εξίσου εντυπωσιακό και… “brutal”!

Διαβάστε επίσης: Το μοναδικό ρολόι με… κιβώτιο ταχυτήτων (+video) 

Ο λόγος για το Panerai Submersible S Brabus Black Ops Edition, ένα ρολόι που δημιουργήθηκε από κοινού με την εταιρεία Panerai, η οποία ειδικεύεται στον τομέα της ωρολογοποιίας. Το ρολόι με κάσα 47 χλστ. φέρει το σήμα της Brabus και έχει κατασκευαστεί κυρίως από ζαφείρι, ενώ ο μηχανισμός του είναι ιδιαίτερα περίπλοκος. Το λουράκι είναι ανθρακί και επάνω του αναγράφεται επίσης το όνομα της Brabus.

Πέρα, όμως, από την εμφάνισή του, έχει και κάποιες δυνατότητες που θα εκτιμήσουν οι λάτρεις της περιπέτειας και των θαλάσσιων σπορ. Για παράδειγμα είναι ανθεκτικό ακόμα και σε θάλασσα βάθους 300 μέτρων, ενώ φέρει και σύστημα φόρτισης με εσωτερική κίνηση που παρέχει απόθεμα ισχύος έως και τριών ημερών.

Η παραγωγή του νέου Panerai Submersible S Brabus Black Ops Edition θα περιοριστεί στα μόλις 100 αντίτυπα και η τιμή του αγγίζει τα 48.806 δολάρια, ποσό που μεταφράζεται σε 41.590 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό το ιδιαίτερο ρολόι μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.