“Σαρωτικό” τριήμερο για την ΕΛ.ΑΣ. – 11.322 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. αλλά και συλλήψεις

Μηδενική ανοχή από την ΕΛ.ΑΣ., η οποία μέσα σε ένα τριήμερο βεβαίωσε εξαψήφιο αριθμό παραβάσεων, ενώ δεν έλειψαν και οι συλλήψεις οδηγών...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
παραβάσεις

Για ακόμα ένα τριήμερο, η Ελληνική Αστυνομία πραγματοποίησε στοχευμένες δράσεις δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. Από την Παρασκευή 23/2 έως της Κυριακή 25/2 βεβαιώθηκαν συνολικά 11.322 παραβάσεις, ενώ πραγματοποιήθηκαν και 652 συλλήψεις.

Δείτε επίσης: Τροχαίο δυστύχημα στον Πειραιά – Υπέκυψε στα τραύματά του ο οδηγός (+video)

Πιο αναλυτικά, κατά την διάρκεια των συγκεκριμένων δράσεων, σε ολόκληρη τη χώρα ελέγχθηκαν συνολικά 52.544 άτομα και 37.540 οχήματα. Ακολουθεί ο  απολογισμός του τριημέρου:
-συνελήφθησαν 652 άτομα για διάφορα αδικήματα,
-προσήχθησαν 2.221 άτομα,
-βεβαιώθηκαν 11.322 παραβάσεις Κ.Ο.Κ., 88 για αντικαπνιστική νομοθεσία και –9– για ηχόμετρα,
-ακινητοποιήθηκαν 986 οχήματα, ενώ
-κατασχέθηκαν 9.


Ενδεικτικά, αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, όπου διενεργήθηκαν 4.309 έλεγχοι ατόμων, συνελήφθησαν 48 άτομα και βεβαιώθηκαν 846 παραβάσεις για Κ.Ο.Κ. και στην περιοχή της Κηφισιάς, όπου διενεργήθηκαν 229 έλεγχοι ατόμων και βεβαιώθηκαν 45 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις, που αποσκοπούν στην πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Πηγή: astynomia.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.