Από ποιον διάσημο ποδοσφαιριστή αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης;

Σε κάποιες χώρες ο νόμος ισχύει για όλους και δεν κάνει τα στραβά μάτια ακόμη και αν είσαι διάσημος ποδοσφαιριστής.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Αυτό το έμαθε για τα καλά ο David Beckham, ο οποίος τιμωρήθηκε με αφαίρεση της άδειας οδήγησης επειδή μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο, ενώ οδηγούσε. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας, πιάστηκε από τον φωτογραφικό φακό ενός περαστικού, να οδηγεί στο κεντρικό Λονδίνο την Bentley του.

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον ισχύοντα νόμο στην Αγγλία, στον Beckham επιβλήθηκαν 6 πόντοι ποινής, αφαίρεση του διπλώματος για έξι μήνες και πρόστιμο 750 λιρών.

Η δικαστής είπε πως αναγνώρισε το ελαφρυντικό της αργής ταχύτητας, καθώς το αυτοκίνητο του Beckham ήταν σε εγκλωβισμένο σε κίνηση στους δρόμους του Λονδίνου, παρόλα αυτά είπε πως αυτός δεν είναι λόγος για να παραβλέψει τα όσα προβλέπει ο νόμος.

Από την άλλη, ο Beckham ισχυρίστηκε, μέσω του δικηγόρου του Gerrard Tyrell πως δεν μπορεί να ανακαλέσει το γεγονός στη μνήμη του, χωρίς φυσικά να αρνείται τις κατηγορίες.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής υποπίπτει σε οδηγικό παράπτωμα, καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο πήρε κλήση για υπερβολική ταχύτητα και πάλι πίσω από το τιμόνι της Bentley.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr