Ταξινομήσεις: Ανατροπή με τα B-SUV να χάνουν την πρωτιά στην Ελλάδα

Οι ταξινομήσεις από την αρχή του έτους μέχρι το Οκτώβριο βρίσκουν τα B-SUV στην δεύτερη θέση. Δείτε ποια κατηγορία τα προσπέρασε!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ταξινομήσεις

Στη δημοσίευση των ταξινομήσεων από την αρχή του έτους μέχρι τον Οκτώβριο προχώρησε ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και το στοιχείο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η αύξηση του ποσοστού των supermini, ή αλλιώς B-Segment. Μέχρι τον περασμένο μήνα, τα B-SUV βρίσκονταν στην κορυφή των προτιμήσεων, κάτι που άλλαξε μέσα στον Οκτώβριο.

Συνολικά, από την αρχή του έτους μετράμε 90.737 ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων, όταν το ίδιο διάστημα του 2021 είχαμε 88.091 (αύξηση κατά 3,0%). Πάμε και στις κατηγορίες αμαξώματος, εκεί όπου τα SUV  συνεχίζουν να “πρωταγωνιστούν” με το μερίδιο τους να αγγίζει σε ποσοστό το 54,3%, δηλαδή περισσότερα από τα μισά αυτοκίνητα είναι SUV.

Η πρωτιά όμως, πλέον ανήκει στα supermini, τα οποία στους πρώτους 10 μήνες συγκέντρωσαν μερίδιο 25,2%, ενώ στην δεύτερη κατηγορία ανήκουν τα Β-SUV με 24,1%. Η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με τα C-SUV μοντέλα που καταλαμβάνουν ένα μερίδιο της τάξης του 22,2% των συνολικών ταξινομήσεων.

Στον τομέα των ταξινομήσεων βάσει καυσίμου, υπήρξε σημαντική διεύρυνση του μεριδίου αγοράς των υβριδικών, τα οποία αυξήθηκαν κατά 4,7%. Πιο συγκεκριμένα, τα υβριδικά αυτοκίνητα (εξαιρούνται τα επαναφορτιζόμενα Plug-In Hybrid), άγγιξαν σε μερίδιο αγοράς το 27,4%, όταν στο ίδιο διάστημα δέκα μηνών του 2021 το ποσοστό βρισκόταν στο 22,7%. Πρόκειται για την μεγαλύτερη αύξηση ποσοστού συγκριτικά με τα υπόλοιπα “καύσιμα”. Η επιλογή της βενζίνης για παράδειγμα μειώθηκε κατά 5%, το πετρέλαιο επίσης μειώθηκε κατά 1,5% και τα επαναφορτιζόμενα (Plug-In υβριδικά και ηλεκτρικά) αυξήθηκαν κατά 1,3%.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.