Seat Minimó: Ένα concept car για το μέλλον που έρχεται (+video)

Η ισπανική μάρκα παρουσίασε ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα που προορίζεται για αστική χρήση, συνδυάζοντας στοιχεία από αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μια νέα έννοια, αυτή της μικροκινητικότητας (micromobility), έχει αρχίσει να μπαίνει στη ζωή μας. Στο πλαίσιο του ετήσιου Mobile World Congress, που φέτος πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη, η Seat παρουσίασε το Minimó. Πρόκειται για concept πολύ μικρών διαστάσεων, το οποίο έχει δυνατότητα εναλλαγής μπαταριών, επιτρέποντας έτσι τη φόρτιση σε λίγα λεπτά. Το εν λόγω σύστημα αναμένεται να βοηθήσει την υπηρεσία του car sharing, μειώνοντας το κόστος της έως και 50%.

Οι κατασκευαστές αναπτύσσουν τα σχέδιά τους για τις μετακινήσεις στο εγγύς μέλλον. Το Volkswagen Group, έδωσε το χρίσμα για την περαιτέρω έρευνα και ανάπτυξη της μικροκινητικότητας, δηλαδή των μετακινήσεων μικρών αποστάσεων (έως 10 χιλιόμετρα) στη Seat, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ισπανικής φίρμας, Luca de Meo. Για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του εγχειρήματος, οι Ισπανοί ανακοίνωσαν τη δημιουργία ενός νέου software house, όπου θα εργάζονται περισσότερα από 100 άτομα.


Επιστρέφοντας στο Seat Minimó, το μικρό ηλεκτρικό όχημα μήκους 2,5 και πλάτους 1,2 μέτρων καταλαμβάνει 3,1 τετραγωνικά μέτρα, που είναι σαφώς λιγότερα από τα 7,2 μέτρα που καταλαμβάνει ένα κανονικού μεγέθους όχημα. Σε συνδυασμό με την ύπαρξη ενός συστήματος εναλλαγής μπαταριών, που επιτρέπει φόρτιση 100% σε λίγα λεπτά, το Minimó καθίσταται σε ενδιαφέρουσα πρόταση για χρήση car sharing. Τα παραπάνω, δημιουργούν ένα “πακέτο” δυνατοτήτων, που ταιριάζουν τόσο στην έννοια της μικροκινητικότητας, όσο και στην αστική μετακίνηση κατά το εγγύς μέλλον.

Σε άλλα στοιχεία, το όχημα θα διαθέτει τεχνολογία 5G για χρήση που βασίζεται στο Digital Access Key και το ασύρματο Android Auto™ στην ψηφιακή οθόνη, με αποτέλεσμα ο επιβάτης να μη χρειάζεται να συνδέσει καν το smartphone μέσω πρίζας ή καλωδίου. Επιπλέον, θα υπάρχει δυνατότητα φωνητικού ελέγχου των εφαρμογών του smartphone, ενώ το όχημα θα αναγνωρίζει αν ο οδηγός έχει ηλικία 16 ή 18 ετών, προσαρμόζοντας αυτόνομα την ταχύτητα σε 45 ή 90 χιλιόμετρα/ώρα.

Έχοντας ως στόχο την κατασκευή οχημάτων για μικρές αποστάσεις, η Seat βρίσκεται σε συνεργασία με δημόσιες αρχές και πολίτες, ώστε να κατανοήσει όσο το δυνατόν πιο σφαιρικά τις ανάγκες που υπάρχουν κατά τις αστικές μετακινήσεις, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις αναμένεται να υλοποιήσει και προτάσεις που προέρχονται από εκείνους.

Είτε μας αρέσει είτε όχι, το τοπίο των μετακινήσεων -ειδικά στις πόλεις- αναμένεται να διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό τα επόμενα χρόνια. Για αυτό, είναι χρήσιμο να είμαστε προετοιμασμένοι ώστε να κατανοήσουμε όσο περισσότερο γίνεται μια σειρά αλλαγών, που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητά μας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: [email protected]