ΣΕΕΠΕ για “πειραγμένες” αντλίες: Αυτό είναι το τρομακτικό ποσό που χάνουν οι καταναλωτές

Τεράστιες είναι οι χρηματικές απώλειες, τόσο των πολιτών, όσο και του κράτους, λόγω του λαθρεμπορίου καυσίμων, της νόθευσης και των "πειραγμένων" αντλιών!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
παράβαση πρατήριο καυσίμων

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιάννη Αληγιζάκη, προέδρου του Συνδέσμου Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος (ΣΕΕΠΕ), ο οποίος γνωστοποίησε ότι τα ταμεία του κράτους χάνουν 100-150 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο από το λαθρεμπόριο και τη νόθευση, ενώ οι καταναλωτές χάνουν 50-90 εκατ. ευρώ από την αγοραστική τους δύναμη, εξαιτίας των «πειραγμένων» αντλιών.

Συνθετικά υγρά καύσιμα: Η επόμενη μέρα στα καύσιμα!

Αυτός ήταν και ο λόγος της υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας για την αντιμετώπιση των συγκεκριμένων φαινομένων μεταξύ Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και Συνδέσμου Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος (ΣΕΕΠΕ). Στο κέντρο της συνεργασίας βρίσκεται το ηλεκτρονικό σύστημα εισροών–εκροών στα υγρά καύσιμα, με στόχο την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΕΕΠΕ, οι εταιρίες–μέλη του οποίου διακινούν το 90% των υγρών καυσίμων, θα παρέχει τεχνική υποστήριξη και θα συνδράμει τεχνολογικά στην εγκατάσταση και λειτουργία ενός συστήματος παρακολούθησης των εισροών–εκροών σε όλα τα πρατήρια υγρών καυσίμων και τις φορολογικές αποθήκες της χώρας.

Το αναβαθμισμένο σύστημα θα έχει κομβικό ρόλο στην περιστολή της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου, συνδυάζοντας και διασταυρώνοντας πληροφορίες και ηλεκτρονικά δεδομένα που θα λαμβάνονται σε πραγματικό χρόνο από μετρήσεις σε διαφορετικά σημεία της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Για τον σκοπό αυτό ο ΣΕΕΠΕ έχει αναθέσει σε εξειδικευμένη εταιρεία την εκπόνηση μελέτης, η οποία θα προτείνει μια σειρά παρεμβάσεων και ενεργειών για την ολοκλήρωση και ενεργοποίηση του συστήματος εισροών–εκροών που είναι ήδη εγκαταστημένο σε όλα τα πρατήρια υγρών καυσίμων από το 2016. Η μελέτη θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2022 και -από κοινού με τη δέσμη προτάσεων της ΑΑΔΕ- θα αποτελέσει τη βάση, προκειμένου η Πολιτεία να προχωρήσει στην απαραίτητη επικαιροποίηση του νομοθετικού – ρυθμιστικού πλαισίου.

Πηγή: seepe.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.