“Σκούπα” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Το video που δημοσίευσε η Αστυνομία

Επίδειξη ικανοτήτων με "πειραγμένα" οχήματα και... βροχή από τροχονομικές παραβάσεις σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Δείτε τον απολογισμό της ΕΛ.ΑΣ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
παραβάσεις

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι στοχευμένοι έλεγχοι της Αστυνομίας σε περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, στις οποίες παρατηρούνται φαινόμενα παραβατικών και επικίνδυνων οδηγικών συμπεριφορών.

Ειδικότερα στην Αττική, πραγματοποιήθηκαν ειδικές εξορμήσεις, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αντιμετώπιση της παράνομης στάθμευσης, της οδήγησης υπό την επίδραση οινοπνεύματος, την υπέρβαση των ορίων ταχύτητας, τη μη χρήση ζώνης ασφαλείας και προστατευτικού κράνους αλλά και λοιπές επικίνδυνες παραβάσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, διενεργήθηκαν μέσα σε ένα τριήμερο 6.886 τροχονομικοί έλεγχοι οχημάτων και βεβαιώθηκαν 3.144 παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα. Ενδεικτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν, μεταξύ άλλων, αφορούν:
-400- για μη χρήση προστατευτικού κράνους,
-291- για υπερβολική ταχύτητα,
-273- για μη χρήση ζώνης ασφαλείας,
-232- για παραβίαση σηματοδότη,
-182- για οδήγηση σε κατάσταση μέθης, εκ των οποίων -10- πλημμεληματικού χαρακτήρα,
-164- για χρήση κινητού τηλεφώνου


Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν -447- ζεύγη πινακίδων, -474- άδειες κυκλοφορίας, -616- άδειες ικανότητας οδήγησης, ακινητοποιήθηκαν -360- και μεταφέρθηκαν -39- οχήματα.

Θεσσαλονίκη: Έφοδος σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου
Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, καθώς και της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκη, απέτρεψαν το βράδυ της Παρασκευής (12-04-2024) συνάντηση οδηγών σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου, όπου θα προχωρούσαν σε επίδειξη ικανοτήτων (χειρόφρενο, πλαγιολισθήσεις κ.α.) με «πειραγμένα» οχήματα (εξατμίσεις, ηχοσυστήματα κ.λπ.). Στο πλαίσιο αυτό ελέγχθηκαν -283- οχήματα και βεβαιώθηκαν -70- παραβάσεις, από τις οποίες:

-14- για θορύβους,
-9- για οδήγηση σε κατάσταση μέθης,
-8- για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης –
-5- για μη χρήση προστατευτικού κράνους,
-5- για δυσδιάκριτες πινακίδες,
-3- για φιμέ τζάμια,
-1- για παραβάσεις Κ.Τ.Ε.Ο.,
-1- για ληγμένη άδεια,
-1- για σύνεση και προσοχή και
-23- λοιπές παραβάσεις.

Επίσης, αφαιρέθηκαν -16- άδειες κυκλοφορίας, -10- άδειες ικανότητας οδήγησης και ακινητοποιήθηκαν -34- οχήματα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.