Σκυλακάκης για φόρους στα καύσιμα: “Η μείωση φόρου ωφελεί τους πλούσιους”

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το επιχείρημα του κ. Σκυλακάκη, σχετικά με το ενδεχόμενο μείωσης φόρων στα καύσιμα. Δείτε τι είπε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πρατήριο καυσίμων

Το τελευταίο διάστημα έχουμε δει όλοι την τιμή των καυσίμων να εκτοξεύεται και σε πολλές περιοχές της χώρας η βενζίνη ξεπερνά τα δύο ευρώ ανά λίτρο. Άμεσα τέθηκε στο τραπέζι η πρόταση για μείωση των φόρων που εμπεριέχονται στην βενζίνη, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών να αποκλείει ένα τέτοιο σενάριο.

Ηλικία στόλου: Στις χειρότερες θέσεις της Ευρώπης η Ελλάδα

Το “επιχείρημα” που χρησιμοποίησε, βέβαια, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Περιληπτικά ανέφερε ότι τα πιο “φτωχά οικονομικά στρώματα” της κοινωνίας μας δεν πλήττονται από την αύξηση στην τιμή της βενζίνης γιατί δεν έχουν αυτοκίνητο! Επίσης συμπλήρωσε ότι μία μείωση του φόρου θα ωφελούσε κυρίως τους πιο πλούσιους. Ακολουθεί η απάντηση σε ραδιοφωνική συνέντευξη που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων:


“Ο φόρος στα καύσιμα είναι ένας αντιστρόφως προοδευτικός φόρος. Τα φτωχά νοικοκυριά χρησιμοποιούν πολύ λιγότερο τα καύσιμα, γιατί δεν έχουν αυτοκίνητο. Ο βαρύς φόρος στα καύσιμα είναι στη βενζίνη, και είναι τεράστιος. Το μεγαλύτερο κομμάτι των συνταξιούχων και πάρα πολλοί άνεργοι δεν έχουν αυτοκίνητο. Αυτοί που έχουν 2-3 αυτοκίνητα, που δεν τους λες και τους φτωχούς της κοινωνίας, θα ωφεληθούν περισσότερο. Οπότε, το να κάνουμε μία μείωση φόρου θα ωφελεί κατά κύριο λόγο τους πιο πλούσιους”.

Στη συνέχεια τόνισε ότι έχει γίνει διπλασιασμός του επιδόματος θέρμανσης, οπότε καλύπτεται το θέμα των καυσίμων θέρμανσης που “καίει” τα νοικοκυριά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.