Σπάνια και πανέμορφη έκδοση για το Suzuki Jimny – Πόσο κοστίζει στη Γερμανία

Ρετρό και αγαπημένο το Suzuki Jimny, ειδικά σε αυτή την εντυπωσιακή έκδοση! Δείτε πόσο κοστίζει στη Γερμανία, όπου θα διατεθεί κατ' αποκλειστικότητα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Suzuki Jimny

Το Suzuki Jimny είναι ένα μοντέλο που αγαπήθηκε πάρα πολύ σε όλο τον κόσμο, με την χώρα μας ασφαλώς να μην αποτελεί εξαίρεση. Πλέον, στις ευρωπαϊκές αγορές προσφέρεται αποκλειστικά ως επαγγελματικό λόγω ρύπων και το εικονιζόμενο είναι μία ειδική έκδοση που θα διατεθεί αποκλειστικά στην αγορά της Γερμανίας, λίγο πριν διακοπεί η κυκλοφορία του θρυλικού off-roader στην Ευρώπη, τουλάχιστον με τη σημερινή του μορφή.

Δείτε επίσης: Ταξίδι στα ’80s με ρετρό έκδοση του Suzuki Jimny – Διαθέσιμο για πολύ λίγους!

Ονομάζεται Suzuki Jimny Horizon, θα παραχθεί στο χρώμα που βλέπετε (Medium Grey) με μια διακοσμητική, σκουρόχρωμη λωρίδα και σε μόλις 900 αντίτυπα. Εξωτερικά, μερικά από τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι τα πλευρικά μαρσπιέ κάτω από τις πόρτες, οι λαστιχένιοι λασπωτήρες και το κάλυμμα του εφεδρικού τροχού, το οποίο είναι διακοσμημένο με τα λευκά γράμματα.


Κάτω από το καπό συναντάμε τον γνωστό ατμοσφαιρικό κινητήρα της εταιρείας, ο οποίος έχει χωρητικότητα 1,5 λτ. και η ισχύς του αγγίζει τους 102 ίππους (μέγιστη ροπή τα 130 Nm). Η κίνηση περνά ασφαλώς και στους τέσσερις τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου με πέντε σχέσεις.

Για το τέλος αφήνουμε την τιμή της ειδικής έκδοσης του Suzuki Jimny, η οποία ορίζεται στα 32.340 ευρώ στη Γερμανία. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο μοντέλο, στη συμβατική του έκδοση, ξεκινά στην ίδια αγορά από τα 29.490 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.