Στα άδυτα της Lamborghini για να δούμε πως βάφεται η Urus (+video)

Οι κορυφαίες εταιρείες αυτοκινήτου δεν ξεχωρίζουν μόνο από τα απίστευτα μοντέλα τους αλλά και από τον τρόπο που τα κατασκευάζουν.

Βρείτε μας στο

Η Lamborghini είναι μία εταιρεία η οποία δεκαετίες τώρα δημιουργεί αυτοκίνητα μοναδικά που έχουν περίοπτη θέση στα… όνειρα όλων μας και στο γκαράζ λίγων.

Όπως είναι φυσικό για να πάρουν σάρκα και οστά μοντέλα όπως η Urus για παράδειγμα, η κατασκευαστική διαδικασία μόνο απλή δεν είναι, ακόμη και αν αυτό αφορά το βάψιμο του αμαξώματος.

Και αυτό γιατί η Lamborghini ακόμη και στα χρώματα που επιλέγει για τα αυτοκίνητά της θέλει να ξεχωρίζει. Στο συγκεκριμένο video λοιπόν θα δούμε πως οι Ιταλοί βάφουν το super SUV τους στις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της μάρκας.

Πριν πατήσετε το “play” να πούμε πως πρακτικά, σύμφωνα με τη Lamborghini υπάρχουν άπειρες επιλογές χρωμάτων, ενώ ο νέος τρόπος βαφής εξοικονομεί 25% της συνολικής ενέργειας που χρειαζόταν μέχρι πρότινος για το βάψιμο του αμαξώματος ενός αυτοκινήτου.

Ας δούμε το video που ακολουθεί.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr