Στα “δίχτυα” της ΕΛ.ΑΣ. εταιρεία εμπορίας ανταλλακτικών

Αυτά είναι τα ευρήματα των αστυνομικών έπειτα από στοχευμένη έρευνα που πραγματοποίησαν σε εταιρεία εμπορίας ανταλλακτικών!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
κλοπές κινητήρων

Πέντε κλεμμένοι κινητήρες εσωτερικής καύσης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από εταιρεία εμπορίας ανταλλακτικών, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

ΕΛ.ΑΣ.: Σαρωτικοί έλεγχοι στην Αττική με 467 παραβάσεις σε μόλις 8 ώρες

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία εμπορίας ανταλλακτικών βρίσκεται στην περιοχή της Πυλαίας (Θεσσαλονίκη) και ο στοχευμένος έλεγχος έγινε στο πλαίσιο ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση κλοπών οχημάτων σε μάντρες και συνεργεία αυτοκινήτων.

Οι πέντε κλεμμένοι κινητήρες αυτοκινήτων αφαιρέθηκαν από οχήματα στην περιοχή της Αττικής, ενώ οι δύο εξ αυτών προέρχονται από το εξωτερικό (Ιταλία και Ολλανδία). Οι αρχές προχώρησαν σε σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του ιδιοκτήτη εταιρείας εμπορίας ανταλλακτικών.

Ο 45χρονος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής αστυνομίας.

Πηγή: astynomia.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.