Στα “δίκτυα” της ΕΛ.ΑΣ. συμμορία που έκλεβε αυτοκίνητα. Πάνω από 390.000 η λεία! (+video)

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός! Ανάμεσά τους και ο 63χρονος "εγκέφαλος", αλλά και η 25χρονη κόρη του...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
κλοπές αυτοκινήτων

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται πλέον τέσσερα μέλη συμμορίας που έκλεβαν αυτοκίνητα και τα πουλούσαν είτε αυτούσια, είτε σε ανταλλακτικά. Ανάμεσά τους ο “εγκέφαλος” της επιχείρησης, αλλά και η 25χρονη κόρη του, με την λεία να υπολογίζεται ότι ξεπέρασε τα 390.000 ευρώ. Πάμε να δούμε πως δρούσαν!

Η εν λόγω εγκληματική οργάνωση συγκροτήθηκε τουλάχιστον από τα τέλη Νοεμβρίου 2021, με σκοπό την κλοπή οχημάτων με μεγάλη εμπορική ζήτηση από περιοχές της Αττικής και τη μεταφορά τους στη Θεσσαλονίκη. Ένα εκ των μελών αφαιρούσε τα οχήματα από περιοχές της Αττικής και στη συνέχεια ο 63χρονος “εγκέφαλος” της οργάνωσης μετέβαινε στην Αθήνα είτε μόνος του, είτε με την 25χρονη κόρη του και τα μετέφερε σε μάντρα ανταλλακτικών που διατηρεί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Στην “επιχείρηση” βρέθηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος με εργαλεία αποσυναρμολόγησης οχημάτων. Χαρακτηριστικά του τρόπου δράσης της εν λόγω εγκληματικής ομάδας αποτελούσαν:
-η χρήση τεχνολογικών μεθόδων για την παράκαμψη σύγχρονων αντικλεπτικών συστημάτων,
-η χρήση συσκευών παρεμβολής ηλεκτρονικών σημάτων για την παράκαμψη τυχόν συστημάτων γεωεντοπισμού (gps) που διέθεταν τα αφαιρεθέντα οχήματα,
-η μεταφορά των αφαιρεθέντων οχημάτων από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με τη λήψη αυξημένων μέτρων αυτοπροστασίας, όπως τη χρήση δικών τους πινακίδων κυκλοφορίας που αντιστοιχούσαν σε ίδια μάρκα με αυτή κλεμμένων οχημάτων,
-η χρήση τηλεφωνικών συνδέσεων δηλωμένων σε ονόματα έτερων ατόμων, τις οποίες άλλαζαν ανά τακτά διαστήματα και η χρήση κωδικοποιημένης φρασεολογίας κατά τη διάρκεια συνομιλιών.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων 67 αποκομμένοι κινητήρες αυτοκινήτων, 1.045 πόρτες αυτοκινήτων, 53 καπό αυτοκινήτων και 55 τεμαχισμένα αυτοκίνητα με αποκομμένο ή παραποιημένο αριθμό πλαισίου, πλήθος εργαλείων, εγκεφάλων αυτοκινήτων, κλειδιών και immobilizer αυτοκινήτου, των οποίων η νόμιμη κατοχή ερευνάται. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν εμπλοκή τους και σε έτερες αξιόποινες πράξεις.

Πηγή: astynomia.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.