Στα Μετέωρα με Ferrari για το Ρεκόρ Γκίνες!

Στις 25 Απριλίου στα Μετέωρα ο Fabio Barone, πρόεδρος του Ferrari Club Passione Rossa, θα προσπαθήσει να κάνει ρεκόρ Γκίνες με Ferrari F8 Tributo!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ο οδηγός Fabio Barone, Πρόεδρος του Ferrari Club Passione Rossa, στο τιμόνι ενός εκ των ταχύτερων μοντέλων της Ferrari, της «F8 Tributo», θα προσπαθήσει να διανύσει, σε χρόνο ρεκόρ, συγκεκριμένη διαδρομή, η οποία βρίσκεται στα εντυπωσιακά και γραφικά Μετέωρα.

Πρόκειται για ένα παγκόσμιο γεγονός για τον οποίο θα ετοιμαστεί ένα ντοκιμαντέρ. Ο «αγώνας» θα μεταδοθεί ζωντανά από τις onboard κάμερες τοποθετημένες στο αυτοκίνητο.
Η παγκόσμια παρουσίαση του ειδικά διαμορφωμένου αυτοκινήτου θα γίνει στην Ελλάδα στις 23 Απριλίου (11:00-12:00) στο Mouzaki Palace Hotel & Spa.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]