Στα σκαριά η STI έκδοση του ηλεκτρικού Subaru Solterra

To "STI" έχει ταυτιστεί με ισχυρές εκδόσεις της ιαπωνικής εταιρείας. Μία τέτοια φαίνεται πως δεν θα απουσιάζει και από το αμιγώς ηλεκτρικό Subaru Solterra!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Subaru Solterra STI Concept

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που παρουσιάστηκε το νέο Subaru Solterra, ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV που αποτελεί προϊόν συνεργασίας με την Toyota. Τώρα, η ιαπωνική εταιρεία έρχεται στην έκθεση Tokyo Auto Salon με την STI έκδοσή του, η οποία για την ώρα αποτελεί πρωτότυπο αυτοκίνητο.

Subaru Solterra: Το πρώτο ηλεκτρικό Subaru είναι… Toyota!

Αρχικά, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το όνομά του ενώνει τις δύο λέξεις ”SOL” και “TERRA”, που μεταφράζονται αντίστοιχα σε «Ήλιος» και τη «Γη». Οι διαφορές συγκριτικά με την απλή έκδοση εντοπίζονται στις κόκκινες λεπτομέρειες στο κάτω μέρος του αμαξώματος, στην αεροτομή που φέρει το λογότυπο “STI”, αλλά και τις μαύρες ζάντες που “φιλοξενούν” κόκκινες δαγκάνες.

Για την ώρα δεν έχει γνωστοποιηθεί αν θα δει το πράσινο φως της παραγωγής η εν λόγω έκδοση ή αν θα προσφερθεί μόνο στην εγχώρια αγορά. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι το Subaru Solterra θα είναι διαθέσιμο τόσο ως εμπροσθοκίνητο, όσο και ως τετρακίνητο. Στην πρώτη περίπτωση το αμάξωμα βάρους 1.930 κιλά φέρει ηλεκτρικό μοτέρ 204 ίππων και 265 Nm ροπής, με αποτέλεσμα τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε 8,4 δλ. και η τελική να περιορίζεται στα 160 χλμ./ώρα.

Από την άλλη, το τετρακίνητο αμάξωμα των 2.020 κιλών συνδυαστικά αποδίδει 217 ίππους και 336 Nm από τους δύο ηλεκτροκινητήρες (ένας σε κάθε άξονα) και οι επιδόσεις βελτιώνονται ελαφρώς με 0-100 χλμ./ώρα σε 7,7 δλ. (η τελική ταχύτητα δεν διαφοροποιείται). Και στις δύο περιπτώσεις, το Subaru Solterra θα εξοπλίζεται με μπαταρία χωρητικότητας 71,4 kWh. Στην εμπροσθοκίνητη έκδοση η αυτονομία θα αγγίζει τα 530 χλμ., ενώ στην τετρακίνητη θα είναι μειωμένη στα 460 χλμ. (WLTP).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.