STEP Racing- Rally Adriatico: Δεν τερμάτισαν οι Παυλίδης-Harryman

Έπειτα από τις δύο επιτυχημένες τους παρουσίες στην Ιταλία στα Rally Val d’Orcia και San Marino Rally, οι Νίκος Παυλίδης-Allan Harryman εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους νωρίς στο Rally Adriatico

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το δίδυμο της Step Racing που είχε στα χέρια του ένα Skoda Fabia Rally2 Evo της Ιταλικής HSport βγήκε από το δρόμο στη δεύτερη ειδική του αγώνα και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο της κατηγορίας Seniors.

«Συμμετείχαμε για πρώτη φορά στο Rally Adriatico. Η ποιότητα των χωμάτινων ειδικών διαδρομών του αγώνα ήταν εξαιρετική με την κατάσταση του οδοστρώματος να είναι η καλύτερη δυνατή, κάτι που μας άρεσε πολύ. Δυστυχώς δεν το ευχαριστηθήκαμε, καθώς σχεδόν 200 μέτρα πριν το τέλος της δεύτερης ειδικής, βγήκαμε από το δρόμο. Σε μια δεξιά γρήγορη στροφή πατήσαμε σε μπόσικο χώμα με αποτέλεσμα να γλιστρήσουμε πέφτοντας σε ανάχωμα και τουμπάροντας το Skoda Fabia Rally2 Evo», δήλωσε ο οδηγός, εκφράζοντας την απογοήτευσή του σχετικά με τα ελαστικά της MRF που χρησιμοποίησε στον αγώνα: «Το αυτοκίνητο τόσο στο shakedown το πρωί του Σαββάτου, όσο και στον αγώνα την Κυριακή γλιστρούσε πολύ με αποτέλεσμα να παλεύουμε να μείνουμε στο δρόμο, χωρίς μάλιστα να πιέζουμε ιδιαίτερα. Οι υψηλές θερμοκρασίες επηρέασαν τα ελαστικά μας, τα οποία καταστράφηκαν από την πρώτη κιόλας ειδική με επακόλουθο την έξοδό μας στη δεύτερη»

Όσο για τα μελλοντικά σχέδια του, ο Νίκος Παυλίδης δήλωσε: «Μπορεί να χάσαμε πολύτιμους βαθμούς για την κατηγορία Seniors στο Adriatico, ωστόσο δεν το βάζουμε κάτω και σκεφτόμαστε ήδη το Rally dei Nuraghi e del Vermentino που θα διεξαχθεί σε δύο μήνες από τώρα στη Σαρδηνία. Η Ιταλική ομοσπονδία εκτίμησε την παρουσία μας σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και αποφάσισε να μας δώσει το δικαίωμα να συλλέξουμε βαθμούς για το πρωτάθλημα Οver55 παρά το γεγονός ότι τα υπόλοιπα ξένα πληρώματα δεν βαθμολογούνται στο θεσμό»

Την προσπάθεια του πληρώματος της Step Racing στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Χώματος στηρίζουν το Corfos Hotel Mykonos, η Step Logomats και η Drive Rent a Car.

H Step Racing με τη συμμετοχή της θέλει να διαδώσει το έργο της Giancarlo Ligabue Foundation με έδρα τη Βενετία. Με motto το “Μάθε και διέδωσε” ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός έχει σκοπό να ενθαρρύνει την προώθηση πολιτιστικών δραστηριοτήτων και έρευνας με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της αρχαιολογίας, της ανθρωπολογίας, της παλαιοντολογίας, των φυσικών επιστημών και των εικαστικών τεχνών. Επίσης προβάλλει πολιτιστικές δραστηριότητες μέσω εκδηλώσεων, εκθέσεων, συνεδρίων, δημοσιεύσεων, φιλανθρωπικών δωρεών, τόσο στην Ιταλία όσο και σε όλο τον κόσμο.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]